Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 28/11/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 769  – data d’emissió: 28-11-2023

  • ANIVERSARIS: Avui, centenari del naixement de l’actriu Gloria Grahame i durant 2023, també: centenari del naixement de Maria Callas; 30 anys de la mort del director Federico Fellini; 25 anys de la mort del director Akira Kurosawa i 50 anys de la mort dels directors Jean-Pierre Melville i John Ford.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Esto no es Jamaica (de/dir.: Carol López. Teatre Tantarantana. Sala Baixos 22).  Solar (creació col·lectiva de Mos Maiorum. El Maldà). Repàs de cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Terrassa i Barcelona.
  • CRITIQUES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Cerrar los ojos (Víctor Erice, recordatori, dia 29 Al Cine-Club Ripollet); Napoleón (Ridley Scott); Ruta Salvatge (Marc Recha); Teresa (Paula Ortiz); El amor de Andrea (Manuel Martín Cuenca); Scrapper (Charlotte Regan) i Wish: el poder de los deseos (Chris Buck i Fawn Veerasunthorn). Films estrenats i no vistos: Yo tenia una vida; Heroico; Run Baby Run; Hanna i els monstres; No, no quiero i Remember My NameCartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès I Barcelona (Filmoteca i Festival Dart).
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari de l’obra de teatre: Vudú (3318) Blixen d’Angélica Liddell, estrenada mundialment al festival Temporada Alta. I del film: Fingernails (Esto va a doler) (Christos Nikou) i la sèrie La Mesias (de Los Javis, a Movistar).
  • TEMES MUSICALS:  De les bandes sonores dels films següents: Dodes-kaden (música de Toru Takemitsu. 1 tema); El circulo rojo (música d’Eric Demarsan. 1 tema); El hombre tranquilo (música de Victor Young. 1 tema); Amarcord (música de Nino Rota,1 tema). Napoleón (música d’Martin Phipps. 1 tema); Un amor para Andrea (cançó idem, de Vetusta Morla); Teresa (cançó La llengua en pedazos, de Juanma Latorre); Wish: el poder de los deseos (cançó This Wish, música i lletres de Julia Michaels i Benjamin Rice, cantada per Ariana DeBose); Oklahoma (música de Richard Rodgers, lletres d’Oscar Hammerstein II. Tema: I Can’t Say No, cantat per Gloria Grahame); Cautivos del mal (música de David Raksin. 1 tema). Fingernails (música de Christopher Stracey. 1 tema). I de la òpera Norma (música de Vicenzo Bellini, tema Casta Diva, cantat per Maria Callas).

BUSCAR PER DIA

novembre 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius