Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 05/12/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 770  – data d’emissió: 5-12-2023

  • ANIVERSARIS: 40 anys de l’emissió del vídeo-clip Thriller i durant 2023 30 anys de la mort de l’actor Vincent Price. Centenari del naixement del director Richard Attenborough.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Un concert a la Casa Blanca (de Jordi Roigé. Dir.: Llorenç Rafecas. Teatre Gaudí); Els ossos de l’irlandès (de Víctor Borràs Gasch. Dir.: Xavi Ricard. Teatre Akadèmai); El cine (d’Annie Baker. Dir.: Marilia Samper. Teatre Lliure de Gràcia). La historia interminable (text de Michael Ende. Musical amb música i llibret d’Iván Macías. Llibret i lletres: Félix Amador. Dir. Escènica: Pablo Santos. Teatre Apolo). Reposició: Obra Amèrica (de Sergio Pompermayer. Dir.: Julio Manrique. La Villarroel). Repàs de cartellera: Ripollet i Barcelona. Notícia: Palmarés dels II Premis Teatre Musical.cat (guanyadors: L’alegria que passa i Golfus de Roma).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort dels intèrprets següents: Concha Velasco; Frances Sterhagen; Richard Roundtree; Àngel Jové; Suzanne Sommers i Burt Young.
  • CRITIQUES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: La mesita del comedor (Caye Casas); Sobre todo de noche (Víctor Iriarte); Noche de paz (John Woo); Última noche en Milán (Andrea Di Stefano, a Netflix); En nombre de la tierra (DK Welchman i Hugh Welchman); Anatomía de una caída (Justine Triet) i Wonka (Paul King). Films estrenats i no vistos: Cristina García Rodero: la mirada oculta; Digimon Adventure 02: The Beginning; Tres ladrones y un león; Los delicuentes; La Navidad en sus manos; Ocho apellidos marroquis; Llegó a mí; Quest i Godzilla: Minus one. El documental del mes: Nosaltres a l’endemà. Repàs de cartellera: VIII Setmana Phantasma al Phenomena; Filmoteca i Festival Dart.
  • TEMES MUSICALS:  De les bandes sonores dels films següents: Laura (música de David Raksin. 1 tema). Eduardo Manostijeras (música de Danny Elfman); Bloc Concha Velasco: Historias de la TV (cançons: Chica Ye-Ye i Oh, John, compostes per Guijarro- Algueró); Pero ¿en qué país vivimos? (cançó: Top Secret (Guijarro-Algueró); Pim, Pam, Pum… fuego (cançons: Se me perdió el sombrero (Arroyo García) i No te mires en el río (León y Quiroga) (totes les cançons cantades per l’actriu). Rocky (tema Gonna Fly Now, de Bill Conti); Un mundo de fantasia (tema: Pure Imagination, música de Leslie Bricusse i lletres d’Anthony Newley. Cantat per Gene Wilder); Jurassic Park (música de John Williams. 1 Tema). De les obres de teatre: La historia interminable (música d’Iván Macías. Lletres de Félix Amador. 1 tema. Original Barcelona cast, 2023). Company (música i lletres de Stephen Sondheim. Versió catalana de Calixto Bieito i Joan A. Rechi i traducció de Guillem Jordi Graells. Tema: Bec per les dones un glop, cantat per Carme Sansa. Original Barcelona cast, 1997). I cançó: Thriller (de i cantanda per Michael Jackson).

BUSCAR PER DIA

desembre 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius