Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 12/12/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 771  – data d’emissió: 12-12-2023

  • ANIVERSARIS:  60 anys de l’estrena dels films Charada, La Pantera Rosa i El Gatopardo.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Conqueridors (de Ramon Madaula. Dir.: Josep Maria Mestres. Teatre Goya). La madre de Frankenstein (adaptació d’una novel·la d’Almudena Grandes, a càrrec d’Anna Maria Ricart Codina. Dir.: Carme Portaceli. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Gran). Lali Symon (de/dir.: Sergi Belbel. Teatre Romea). Reposicions: El Petit Príncep (obra d’Antoine Saint-Exupéry. Adaptació de Marc Artigau. Dir.: Àngel Llàcer i Manu Guix. Sala Paral·lel 62. 10ª temporada). Turandot (òpera de Giacomo Puccini. Dir.: Núria Espert. Gran Teatre del Liceu). Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès i Barcelona. Notícia: Edició en català de varies obres teatrals de Tennessee Williams. Accés gratuït als grans equipaments culturals catalanes per als acompanyants de les persones amb discapacitat. 
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort dels intèrprets següents: Itziar Castro i Ryan 0’Neal..
  • CRITIQUES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Robot Dreams (Pablo Berger) i Maestro (Bradey Cooper). Films estrenats i no vistos: Dolor impune; L’illa de les dones; La partitura; Chicken Run: Amanecer de los Nuggets. Momonsters: la película; Beach House i Historia de un vecindario. Repàs de cartellera: Cerdanyola del Vallès; Mostra de Cinema Italià als Verdi; Filmoteca de Catalunya i Centre Cívic Urgell.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentaris de les sèries: The Buccanners: aristòcratas por amor; La edad dorada. I el film: Dejar el mundo atràs (Sam Esmail). I breu comentari a les nominacions del Globus d’Or.
  • TEMES MUSICALS:  De les bandes sonores dels films següents: Charada (música de Henry Mancini (1 tema); La Pantera Rosa (música de Henry Mancini. 1 tema); Blancanieves (música de Alfonso de Vilallonga. 1 tema); Love Story (música de Francis Lai. 1 tema); Barry Lyndon (tema: Women of Ireland (tradicional irlandès. Per The Chieftains). El Gatopardo (música de Nino Rota. Tema: Valzer del commiato); Dejar el mundo atràs (música de Marc Quayle. 1 tema). De les obres següents: El Petit Príncep (música de Manu Guix, lletres de Marc Artigau i Manu Guix. Tema: Dibuixa’m un xai (original Barcelona cast, 2014). Turandot (música de Giacomo Puccini. Tema: Nessum Dorma (cantat per Luciano Pavarotti).  Candide (música de Leonard Bernstein. Tema: Overture, gravació 1991).

BUSCAR PER DIA

desembre 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius