Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 19/12/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 772 – data d’emissió: 19-12-2023

  • ANIVERSARIS: 30 anys de l’estrena del film Pesadilla antes de Navidad. 120 anys del naixement i 60 de la mort de Yasujiro Ozu.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb membres de la companyia Amics de Teatre de Ripollet, que presenten el musical La Bella i la Bèstia (musical). Intervenen: Marta López (directora) i els intèrprets: Yvette Tubau, Carlos Tubau, Josep Tubau, Júlia Gómez, Noelia Moreno, Xavi Sereno, Gerard López i Abril Martínez.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de les actrius Daniela Costa i Marisa Pavan i del director Otar Iosseliani,
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: El joc de la veritat (de/dir.: Miquel Murga. Teatre Gaudí). La forma de les coses (de Neil Labute. Adaptació i dir.: Marc Rosich. Sala Versus Glòries). Reposició: Yerma (de Federico Garcia Lorca. Dir.: Juan Carlos Martel. Teatre Lliure. Sala Fabià Puigserver). Recital Sondra Radvanovsky (Gran Teatre del Liceu). Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Badalona, Sant Boi de Llobregat i Barcelona.
  • CRITIQUES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Historia de un vecindario (Yasujiro Ozu); A fuego Lento (Tran Anh Hung); La sociedad de la nieve (J. A. Bayona); Dance First (James Marsh); La sombra de Caravaggio (Michele Placido); Blood de Brad Anderson (Brad Anderson); La espera (F. Javier Gutiérrez) i Migración. Un viaje patas arriba (Benjamin Renner). Films estrenats i no vistos: Alteritats; Camino a Belén; Champions; La trenza; La última noche de Sandra M.; Godzilla: Minus One; Golda; Splendid Hotel: Rimbaud en Àfrica; Teddy, la màgia de la Navidad i Tony, Shelly i la linterna màgica
  • TEMES MUSICALS:  De les bandes sonores dels films següents: Pesadilla antes de Navidad (Música i lletres de Danny Elfman. Tema: Making Christmas); La rosa tatuada (música d’Alex North. 1 tema); La sociedad de la nieve (música de Michael Giacchino. Temes: I See The Sky i Anders Descent) i Wonka (música i lletres de Neil Hannon. Tema: A World of Your Own, cantat per Timothee Chalamet). I dels musicals següents: La Bella i la Bèstia (2 temes instrumentals de Gonçal Perales, i cançó de Bella, (música d’Alan Menken), cantat per Yvette Tubau. Gravació d’Amics del Teatre. Original Ripollet cast, 2023). Beauty and the Beast (música d’Alan Menken. Lletres de Howard Ashman. Tema: Be Our Guest. Original Broadway cast, 1994). Merrily We Roll Along (música i lletres de Stephen Sondheim. Tema: Old Friends. Cantat per: Jonathan Groff; Daniel Radcliffe i Lindsay Mendez. Original Broadway cast, 2023).

 

MOLT BONES FESTES DE NADAL I FELIÇ ANY NOU.

TORNEM EL DIA 9 DE GENER DEL 2024.

BUSCAR PER DIA

desembre 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius