Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 09/01/2024

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 773 – data d’emissió: 9-1-2024

  • ANIVERSARIS: 700 anys de la mort de l’explorador i mercader Marco Polo.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Els secundaris (Cia. Els Pirates. Dir.: Adrià Aubert. Teatre Auditori de Ripollet, dia 12 gener). La Bella i la Bèstia )(Cia. Amics del Teatre de Ripollet. Dir.: Marta López). El Gos (de Lluïsa Cunillé. Dir.: Albert Arribas. Teatre La Gleva). Napalm al cor (Dramatúrgia d’Oriol Puig Grau, a partir del llibre de Pol Guasch. Dir.: Guillem Sánchez Garcia. Sala Beckett. Sala de dalt). Una butaca al Pol Nord (de Mercè Sarrias. Dir.: Mònica Glaenzel. Sala Flyhard). Carmen (òpera de Georges Bizet. Dir.: Calixto Bieito. Gran Teatre del Liceu). Els Buonaparte (de Ramon Madaula. Dir.: Sílvia Munt. Teatre Akadèmia). Escape Room 2 (de Joel Joan i Hèctor Claramunt. Dir.: Hèctor Claramunt. Teatre Condal). Repàs de cartellera: Ripollet i Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Ventura Pons (director); Colita (fotógrafa) i els intèrprets: Glynis Johns; Arévalo; David Soul i Tom Wilkinson.
  • CRITIQUES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Fallen Leaves (Aki Kaurismäki); Los colores del incendio (Clovis Cornillac); La trenza (Laetitia Colombani) i Godzilla. Minus One (Takashi Yamazaki). Films vistos i no comentats: Aquaman y el reino perdido; Los que se quedan, Yo capitán i Saltburn. Cartellera: Breu repàs Filmoteca (visita Bela Tarr). Notícia: Breu repàs guanyadors premis Globus d’Or.
  • TEMES MUSICALS:  De les bandes sonores dels films següents: Las aventuras de Marco Polo (música de Hugo Friedhofer. Tema: Suite); Amic/Amat (música de Carles Cases. Tema: Amic/Amat); Carícies (música de Carles Cases. Tema: Crèdits); Mary Poppins (música i lletres de Richard M. i Robert B. Sherman. Tema: Sister Sufragette (cantat per Glynis Johns, Hermione Baddeley i Reta Shaw); Fallen Leaves (tema: Kuollet Lehdet, versió finlandesa del tema Les fulles mortes (música de Joseph Kosma i lletra francesa de Jacques Prévert. Versió finlandesa cantada per Olavi Virta). Dels musicals: Beauty and the Beast (música d’Alan Menken. Lletres de Howard Ashman. Tema: Beauty and the Beast. Original Broadway cast, 1994). A Little Night Music (música i lletres de Stephen Sondheim. Tema: Send In The Clowns. Cantat per Glynis Johns. Original Broadway cast, 1973). De la òpera: Carmen (música de Georges Bizet. Temes: Overtura; L’amour est un oiseau rebelle (Habanera) i Les tringles des sistres tintainent (cançó Bohemia), les dues cantades per Maria Callas). I la cançó: Silver Lady (música i lletra de: Tony McCaulay i Geoff Stephen. Cantat per David Soul)

BUSCAR PER DIA

gener 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius