Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 16/01/2024

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 774 – data d’emissió: 16-1-2024

  • ANIVERSARIS: Avui fa 100 anys del naixement de l’actriu Katy Jurado.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Andorra (de Max Frisch. Dir.: Ester Nadal. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Petita). Un segundo bajo la arena (del Col·lectiu Desasosiego, a partir de Bodas de Sangre de Federico Garcia Lorca. El Maldà). Casares-Camus: Una història d’amor (adaptació de Rosa Renom, a partir de la correspondència entre Albert Camus i Maria Casares. Dir.: Mario Gas. Teatre Lliure de Gràcia). Repàs de cartellera: Ripollet, Manresa i Barcelona.
  • CRITIQUES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Los que se quedan (Alexander Payne); El rapto (Marco Bellocchio); Yo Capitán (Matteo Garrone); Perfect Days (Wim Wenders) i Aquaman y el reino perdido (James Wan). Films estrenats en les darreres setmanes i no vistos: Acusado; Kina & Yuk; Agente X: Última misión; Disco Boy; Titina; Teoria dels cossos; El peor equipo del mundo; Cuanto me queda; Femme; El libro de las soluciones; Heavies tiernos; 21 Paraíso; Samsara; Negu hurbilak; Chicas malas; Beekeper: el protector; Honeymoon; La memòria infinita; Thabo y el caso del rinoceronte, Palacio Estilistas i Valle de sombras. Notícia: Homenatge a Ventura Pons en la Filmoteca de Catalunya.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari sobre les sèries premiades amb el Emmy: Succesion; The Bear i Beef (Bronca). Comentari de les millors pel·lícules de l’any 2023, en opinió de Ramon Oliver i Joana Raja (10 films internacionals i 5 nacionals (catalans o espanyols). 
  • TEMES MUSICALS:  De les bandes sonores dels films següents: Solo ante el peligro (música de Dimitri Tiomkin. Tema: Suite i cançó: Main Titles: High Noon (Do Not Forsake Me, Oh, My Darlin’, amb lletra de Ned Washington, cantat per Tex Ritter, música i cançó premiats amb l’Oscar). Los que se quedan (tema: When Winter Comes, música i lletra d’Irving Berlin, versió d’Artie Shaw). Yo capitán (música d’Andrea Farri. 1 tema). Perfect Days (tema: Perfect Day, de Lou Reed). Del musical: Sondheim on Sondheim (2 cançons medley de diferents musicals de Sondheim, (cia L’Oca Underground. Original Barcelona cast, 2024). I de la sèrie Beef (Bronca) (música Bobby Krilic. 1 tema).

BUSCAR PER DIA

gener 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius