Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 23/01/2024

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 775 – data d’emissió: 23-1-2024

  • ANIVERSARIS:  150 anys del naixement del dramaturg i escriptor Somerset Maugham.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Raimon Molins, director artístic de la Sala Atrium.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort dels intèrprets: Tissa Farrow, Yuriy Solomin; José Lifante; Juli Mira. Dels directors Norman Jewison i Elliot Silverstein, del director de fotografia Victor K. Kemper i del productor i guionista Norman Lear.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Cuando acecha la maldad (Demián Rugna); La zona de interès (Jonathan Glazer); Beekeeper: El protector (David Ayer) i Valle de sombras (Salvador Calvo). Films a plataformes: Rojo, blanco y sangre azul (Matthew López); Yannick (Quentin Dupieux) i Saltburn (Emerald Fennell). Films estrenats i no vistos: Cualquiera menos tú; Simón; Slow; L’home dels nassos; El Arca de Noé; El correo; La floristeria de Iris; Viaje hacia el desierto i ¡Felices 50!. Doc del mes: Alis. Cartellera: Xicsnefils, Ripollet i Filmoteca. Notícies: Premis RNE Sant Jordi i breu repàs nominacions Oscar.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: El gegant del pi (de Paul Vinyals. Dir.: Júlia Barceló. Al Teatre Auditori de Ripollet, dia 26). Al contrari! (de Lluïsa Cunillé. Dir.: Albert Arribas. Sala Atrium); Isekai: Història d’un segrest (de/dir.: Loredana Volpe. Tantarantana. Àtic 22); La filla de l’est (de Clara Usón. Dir.: Norbert Martínez. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Tallers). Repàs de cartellera: Ripollet; El Prat de Llobregat, Sant Cugat del Vallès i Barcelona.
  • TEMES MUSICALS:  De les bandes sonores dels films següents: La carta (música de Max Steiner. 1 tema); El filo de la navaja (música d’Alfred Newman. 1 tema); El velo pintado (música d’Alexandre Desplat. 1 tema); El mar (música de Javier Navarrete. 1 tema); En el calor de la noche (cançó: In the Heat of the Night, música de Quincy Jones, lletra d’Alan i Marilyn Bergman, cantat per Ray Charles); El caso Thomas Crown (música de Michel Legrand. Tema: The Windmills of Your Mind, versió instrumental); Under The Skin (música de Mica Levi. Tema: Love); Valle de sombras (música de Roque Baños. Tema: El fin del mundo); Saltburn (música d’Anthony Willis. 1 tema); Oppenheimer (música de Ludwig Göransson. Tema: Fusion, banda sonora nominada a l’Oscar) i Eyes Wide Shut (tema: Waltz 2 from Jazz Suite, música de Dimitri Shostakovich). De les obres de teatre: Al contrari! (música de Lucas Ariel Vallejos. 2 temes) i El petit príncep (música de Manu Guix, lletres de Manu Guix i Marc Artigau. Tema: Vaig aprendre. Original Bcn cast, 2014).

BUSCAR PER DIA

gener 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius