Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 30/01/2024

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 776 – data d’emissió: 30-1-2024

  • ANIVERSARIS:   Aniversaris entorn Glenn Miller: 120 anys del seu naixement; 80 de la seva mort i 70 de l’estrena del seu film biogràfic, Música y lágrimas. Centenari de l’actriu Dorothy Malone.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Jordi Allepuz, membre de la companyia teatral local La Marfanta, amb motiu de la dissolució de la companyia.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Mi nombre es Alfred Hitchcock (de Mark Cousins, a Ripollet, dia 31 de gener); Pobres criaturas (Yorgos Lanthimos); Milady. Los tres mosqueteros (Martin Bourboulon); Rodeo (Lola Quivoron) i El correo (Daniel Calparsoro). Films en plataformes: Nyad (Jimmy Chin i Elizabeth Char Vasanher) i Lift: un robo de primera clase (F. Gary Gray). Films estrenats i no vistos: El fantasma de Canterville; El último soldado; Miller’s Girl; Sauna; Patrick; Little Richard: I Am Everything; Vive dentro; Un mal día lo tiene cualquiera; Faro i Canigó 1883Cartellera: Xicsnefils, Cicle Pantalla Barcelona i Filmoteca. Notícies: Premis Féroz.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Perla (de Francesca Vadell Cubells i Cia. Les Pinyes. El Maldà) i Cacophony (de Molly Taylor. Dir.: Anna Serrano Gatell. Sala Beckett. Sala de Baix. Repàs de cartellera: Sant Joan Despí, Sant Cugat del Vallès i Barcelona.
  • TEMES MUSICALS:  De les bandes sonores dels films següents: El vientre de un arquitecto (música de Wim Mertens. 1 tema); Pobres criaturas (música de Jerskin Fenchix. Temes: Belle; Paris; Poor Things – final. Banda sonora nominada a l’Oscar); El correo (tema: Take Your Money, de Carlos Jean); Lift (música de Dominic Lewis); Escrito sobre el viento (tema: Written on the Wind, música de Victor Young, lletra de Sammy Cahn, cantat per The Four Aces). Del musical: The Producers (música i lletres de Mel Brooks. Adaptació al castellà de Marc Gómez. Tema: Flores para Hitler. Original Barcelona cast, 2023). Temes de la Glenn Miller Band: In the Mood i Pensylvannia 6-5000.

BUSCAR PER DIA

gener 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius