Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 21/11/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 768  – data d’emissió: 21-11-2023

  • ANIVERSARIS: 50 anys de l’estrena del musical A Little Night Music.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort del crític i historiador del cinema Michel Ciment i de l’actor Joss Ackland.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Cost de vida (de Martyna Majok. Dir.: Pau Carrió. Teatre Auditori de Ripollet, divendres 24). La festa (de Daniela Feixas. Dir.: Ricard Soler Mallol. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Tallers). Cavallet de mar (de Pau Coya. Dir.: Rebeca Del Fresno. Sala Flyhard). La infàmia (de Lydia Cacho. Dir.: José Martret. Teatre Borràs). Repàs de cartellera: Ripollet; Sant Cugat del Vallès; Sabadell i Barcelona. Notícia: Entrega dels Premis Butaca (24ª edició): Obres guanyadores: Tots eren fills meus i L’alegria que passa.
  • CRITIQUES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: El viejo roble (The Old Oak) (Ken Loach); La imatge permanent (Laura Ferrés); Que nadie duerma (Antonio Méndez Esparza); La ermita (Carlota Pereda); Black Friday (Eli Roth). Films en plataformes: El asesino (The Killer) (David Fincher); Reptiles (Grant Singer) i Hermana Muerte (Paco Plaza). Films estrenats en les darreres setmanes i no vistos: Ahora la luz cae vertical; Doraemon: El nuevo dinosaurio de Nobita; El favor; Juniper; Esta ambición desmedida; Fauna; Five Nights at Freddy’s; Hay una puerta ahí; La Singla; La bala de Dios; Retribution; Trolls 3: todos juntos; Semilla del son; Bill Kway el asalto al museo; 1212. La batalla de las Navas de Tolosa; Suegros de alquiler: agencia de engaños 2.0; Alimañas; Divertimento; Mamacruz; La Patrulla Canina: la superlícula; El legado; El sueño de la sultana; Solo queda la danza; Ruta salvatge i Los juegos del hambre: Balada de pájaros cantores y serpientes. Doc del mes: Adéu, estimats hatersCartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès I Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals següents: A Little Night Music (música i lletres de Stephen Sondheim. Temes: Overture and Night Waltz; The Glamorous Life; You Must Meet My Wife; Every Day a Little Death; A Weekend in the Country i The Miller’s Song (original Broadway cast, 1973). John and Jen (música i lletres d’Andrew Lippa. 2 temes, cantats per Laia Piró i Jordi Vidal). Original Barcelona cast, 2006). L’alegria que passa (música i lletres d’Andreu Gallén. Original Barcelona cast, 2022). De les bandes sonores dels films següents: El pequeño príncipe (música de Frederick Loewe. Lletres d’Alan Jay Lerner. Tema: You’re A Child (cantat per Joss Ackland i Clive Revill). Que nadie duerma (música de Zeltia Montes. 1 tema); Black Friday (música de Brandon Roberts. 1 tema). El asesino (The Killer) (música de Trent Reznor i Atticus Ross. Tema: The Hideout).

BUSCAR PER DIA

novembre 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius