Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 14/11/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 767  – data d’emissió: 14-11-2023

  • BLOC MUSICAL INICIAL: Audició parcial de la banda sonora del film La La Land.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Memòria de les oblidades (de Tecla Martorell. Dir.: Joan Pascual. Al Teatre Auditori de Ripollet, dia 17 novembre); La Tempesta (de William Shakespeare. Versió i direcció: Roberto García. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Petita). Los finales felices son para otros (de Mariano Saba (a partir de Ricard III, de Shakespeare). Dir.: Ignacio Gómez Bustamante i Nelson Valente.  L’Off de La Villarroel). Love Love Love (de Mike Bartlett. Dir.: Julio Manrique. La Villarroel). Breus comentaris sobre la versió concert de Sweeney Todd. El barber diabòlic de Fleet Street (fet al Palau de la Música) i The Rocky Horror Show (fet al Teatre Coliseum), tots dos fora de cartellera. Breu comentari de cartellera teatral de Paris: Spamalot, West Side Story, La La Land. Repàs cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès; Terrassa i Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort dels actors: Jordi Vila (també doblador); Matthew Perry; Francisco Vidal i Henri Serre. També del director Anthony Hickox i el crític Carlos Pumares.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crìtiques dels films: El mestre que va prometre el mar (Patricia Font); Saben aquell (David Trueba); La memòria del cine: Una película sobre Fernando Méndez-Leite (Moisés Salama); La contadora de películas (Lone Scherfig); El chico y la garza (Hayao Miyazaki); Un amor (Isabel Coixet); Vidas pasadas (Celine Song); Hypnotic (Robert Rodriguez) i The Marvels (Nia DaCosta). Notícia: Dia 18 d’entreguen els Oscar honorífics a Angela Bassett (actriu) Mel Brooks (director i guionista), Carol Littleton (muntadora) i Michelle Satter (festival Sundance).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: La La Land (música de Justin Hurwitz. 13 temes instrumentals). Saben aquell (cançó T’estimo, cantat per Carolina Yuste); Vidas pasadas (cançons: You Know More Than I Know (de John Cale) i Don’t Look Back (de Van Morrison). La contadora de películas (música de Fernando Velázquez (tema: La contadora de películas). The Marvels (tema: Memory (del musical Cats, d’Andrew Lloyd Webber, cantat per Barbra Streisand). De les obres de teatre: Love Love Love (tema: All You Need Is Love, composta per John Lennon i Paul McCartney, cantada per The Beatles); West Side Story (música de Leonard Bernstein. Lletres de Stephen Sondheim. Tema: America (original Broadway cast, 1957). De les séries de TV: Friends (tema principal) i Bola de drac (cançó inicial cantada per Jordi Vila).

BUSCAR PER DIA

novembre 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius