Skip to content
Menu
Info Setmanal 09/11/2023

A l’Info Setmanal 606 hem parlat sobre les millores en el servei de recollida de les escombraries amb el regidor de Serveis Municipals, Manuel Parra. Tot seguit, hem conversat amb Naila Calderón, entrenadora i directiva de l’Escola de Futbol Base de Ripollet i activista per la igualtat. A continuació, hem parlat amb el biòleg ripolletenc Jordi Casanova sobre el seu últim llibre “Homes? Dones?”. Seguidament, hem conversat amb Laura Vázquez, una de les promotores del Jardí del Record, sobre el dol que pateixen les famílies que han perdut un fill durant la gestació o amb pocs dies de vida. Després, hem parlat amb l’escriptora Tamara Marín sobre les seves dues últimes novel·les “Lío en la oficina” i “Arriba las manos”. Finalment, hem conegut tots els detalls de l’obra teatral “La canastilla” que interpretarà aquest dissabte el grup de teatre del Casal d’Avis. Hem parlat amb els actors Lola Rebelles i Antonio Reyes, i amb la directora del grup, Ana Arias Magnieto. Hem tancat l’informatiu, com cada setmana, repassant l’actualitat de la ciutat amb “Revista de Ripollet” i “Ripollet al dia”.

 

Foto: Lola Rebelles, Antonio Reyes i Ana Arias Magnieto, membres i directora del grup de teatre del Casal d’Avis.

BUSCAR PER DIA

novembre 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius