Skip to content
Menu
Info Setmanal 16/11/2023

A l’Info Setmanal 607 hem parlat sobre la manifestació que està prevista aquest dissabte al matí en favor del poble palestí, amb els activistes de drets socials Eva Fretes i Manel Navarro, i la veïna May Abu Dayeh. Tot seguit, hem conversat sobre la Cursa contra el Càncer, que tindrà lloc a Barcelona el dia 3 de desembre, amb Mariona Buixadera, tècnica de prevenció i promoció de la salut de l’Associació Espanyola Contra el Càncer; Albert Uribe, president de la junta local de l’AECC i professor de l’Escola Sant Gabriel; i Sergio Haba, Daniela Barcons i Martina Mestres, alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Sant Gabriel. A continuació, hem repassat els actes que se celebraran amb motiu de la Setmana dels Drets Universals de la Infància, amb Clara Adell i Gema Mazuecos, membres de la Xarxa de la Primera Infància. Seguidament, hem conegut una formació sobre emprenedoria col·lectiva, que organitzen Populus Labora i Ripollet Impulsa, juntament amb l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, amb Eduard Aragón, tècnic d’Economia Social i Solidària de l’Ajuntament de Ripollet, i Eudald Griera, membre de l’Ateneu Cooperatiu. Finalment, hem conegut tots els detalls de la novel·la “Tormento”, amb la seva autora, l’escriptora ripolletenca Flor Pérez. Hem tancat l’informatiu, com cada setmana, repassant l’actualitat de la ciutat amb “Revista de Ripollet” i “Ripollet al dia”.

Foto: Clara Adell i Gema Mazuecos, membres de la Xarxa de la Primera Infància.

BUSCAR PER DIA

novembre 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius