Skip to content
Menu
Info Setmanal 26/10/2023

A l’Info Setmanal 605 hem parlat amb les entitats La Careta Teatre, Centre d’Esplai La Gresca i Col·lectiu Popular L’Aresta, que han vingut a presentar les seves activitats de Halloween i castanyada d’aquests pròxims dies a Ripollet. Han vingut a l’emissora Òscar Villar i Sílvia Pérez, de l’Aresta, Èric Plata, de La Gresca, i Alba Sánchez i Irene Bea, de La Careta Teatre. Tot seguit, hem conversat amb el pintor ripolletenc Antonio “Maese” Pérez, que ens ha presentat la seva exposició, que es podrà visitar el pròxim mes al Centre Cultural, “No ho faré més”. A continuació, hem rebut al president del Club de Jubilats i Pensionistes, José Luíz Fernández, que ha defensat un model de residència per a gent gran més viable que la prevista per l’anterior govern. Seguidament, hem conversat amb el president de l’associació Racons per gaudir, José Peña, que ens ha explicat les millores de l’associació des que es va acabar la pandèmia. Finalment, hem tingut a l’estudi l’actor ripolletenc, Jordi Rodríguez, director teatral d’Amics del Teatre, que ens ha explicat la seva experiència al talent show de TV3 “La Puntual”. Hem tancat l’informatiu, com cada setmana, repassant l’actualitat de la ciutat amb “Revista de Ripollet” i “Ripollet al dia”.

 

Foto: Òscar Villar i Sílvia Pérez, del Col·lectiu Popular L’Aresta; Èric Plata, del Centre d’Esplai La Gresca, i Alba Sánchez i Irene Bea, de La Careta Teatre.

BUSCAR PER DIA

octubre 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius