Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 30/05/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 752– data d’emissió: 30-de maig 2023

  • ANIVERSARIS: 75 anys de la Independència de l’estat d’Israel. 90 aniversari de l’actriu Carol Burnett.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Laia Vilardell, membre d’Amics del Teatre, per explicar l’acte homenatge a Marta Figueras que tindrà lloc al Centre Parroquial, el dia 4 de Juny.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Una teràpia integral (de/dir.: Marc Angelet i Cristina Clemente. Teatre Auditori de Ripollet, dia 2 juny). Parsifal (òpera de Richard Wagner. Dir.: Claus Guth. Gran Teatre del Liceu). La discreta enamorada (de Lope de Vega. Dir.: Lluís Homar. Teatre Romea). Desert (Companyia Atresbandas. Teatre Lliure de Gràcia). Les amistats perilloses (de Pierre Choderlos de Lacros. Adaptació i direcció: Carol López. Teatre Lliure. Sala Fabià Puigserver). Repàs de cartellera: Ripollet; Manresa, l’Hospitalet de Llobregat; Sant Andreu de la Barca i Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de la cantant i actriu Tina Turner, l’actor Ramiro Oliveros i l’escriptor i dramaturg Antonio Gala.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Extraña forma de vida (Pedro Almodóvar); Fast & Furious X (Louis Leterrier); Marlowe (Neil Jordan); La pecera (Glorimar Marrero Sánchez); Maestro(s) (Bruno Chiche); El colibrí (Francesca Archibugi) i Una buena persona (Zach Braff). Film vist i no comentat: La sirenita. Films estrenats i no vistos: Poemes; Anhell69; De Humani Corporis fabrica; Los caballeros del zodiaco; Matar cangrejos i Toda una vida. Repàs cartellera: Cine Club Xiscnèfils de Cerdanyola del Vallès; Filmoteca de Catalunya: Mostra de Films de Dones. Exposició: La Ciència de Pixar al Museo de la Ciència- Cosmocaixa (Barcelona).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Éxodo (música d’Ernest Gold. Banda sonora premiada amb l’Oscar); Las amistades peligrosas (música de George Fenton (tema: Main Title /Dressing); Tommy (òpera rock de The Who. Tema: Acid Queen, compost per Peter Townshend. Cantat per Tina Turner). Goldeneye (tema: Goldeneye. Música de Bono. Lletra de The Edge. Cantat per Tina Turner). La pasión turca (musica de José Nieto. 1 tema). Extraña forma de vida (música d’Alberto Iglesias. Tema: Los caballos retozan al anochecer). Fast & Furious X (música de Brian Tyler. 1 tema). Marlowe (música de David Holmes. 1 tema). El colibrí (música de Battista Lena. 1 tema). Una buena persona (música Bryce Dessner. 1 tema).  Del musical: Once Upon a Mattress (música de Mary Rodgers; lletres de Marshall Barer. Tema: Shy, cantat per Carol Burnett. Original Broadway cast, 1959). I les cançons: Vestida de nit (composta i cantada per Silvia Pérez Cruz i La tieta (composta i cantada per Joan Manuel Serrat).

BUSCAR PER DIA

maig 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius