Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 23/05/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 751– data d’emissió: 23-de maig 2023

  • ANIVERSARIS: Avui l’actriu Joan Collins ha complert 90 anys. També han complert 90 anys recentment les actrius Siân Phillips i Carol Burnett.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Alba Soler, membre del Col·lectiu La Gresca, per explicar el Festival de Primavera que oferirà A La Flor de la Vida, al Teatre Auditori de Ripollet el dia 27 de maig (espectacle de teatre, ball i música).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: L’alquimista (De Marguerite Yourcenar. Dir.: Michael De Cock. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Petita). La nit del peix kiwi (de/dir.: Josep Julien. Sala Flyhard). Repàs de cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès, Sitges i Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort dels actors: Helmut Berger; Jim Brown i Ray Stevenson i del escriptor i guionista Martin Amis.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Asedio (Miguel Ángel Vivas); Sica (Carla Subirana); ¡Tiburón a la vista! (Ludovic i Zorah Boukherma); Las ocho montañas (Felix van Groeningen i Charlotte Vandermeesch); La gran juventud (Valeria Bruni Tedeschi) i The Lost King (Stephen Frears). Films vistos i no comentats: Una buena persona i Fast & Furious X. Films estrenats i no vistos: Increíble pero cierto; Alice, cariño; Libres; Hafreiat i Love Life. Repàs cartellera: Cerdanyola del Vallès; Filmoteca; DocsBarcelona i Cinema social L’ull viu.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Tierra de faraones (música de Dimitri Tiomkin, 2 temes); El favorito de la reina (música de Franz Waxman); La caida de los dioses (música de Maurice Jarre, 1 tema); Rio Conchos (música de Jerry Goldsmith, 1 tema); Saturno 3 (música d’Elmer Bernstein. 1 tema); ¡Tiburón a la vista! (música d’Amaury Chabauty. 1 tema) i The Lost King (música d’Alexandre Desplat. 1 tema). I dels musicals següents: A Little Night Music (música i lletres de Stephen Sondheim. Tema: Send In The Clowns. Original Chichester cast, 1990; i Liaisons (Original London cast, 1995. Tots dos cantats per Siân Phillips). Once Upon a Mattress (música de Mary Rodgers; lletres de Marshall Barer. Tema: Happily Ever After. Cantat per Carol Burnett. Original Broadway cast, 1959). De la sèrie de TV: Dinastia, tema principal, potser de Peter T. Myers. I la cançó: A mi manera (composta per Paul Anka, Jacques Revaux; Gilles Thibault i Claude François. Versió en castellà cantada per Raphael).

BUSCAR PER DIA

maig 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius