Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 16/05/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 750 – data d’emissió: 16-de maig 2023

  • BLOC MUSICAL INICIAL: Audició del musical COMPANY (2ª part, final). (7 temes).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Contracciones (de Mike Bartlett. Dir.: Israel Solà. Teatre Borràs). Monopoli (de Mar Monegal. Dir.: Mar Monegal i Josep Galindo. Teatre Auditori de Ripollet, dia 19 de maig). El Meravellòs món del Màgic d’Oz (de L. Frank Baum. Adapt. Jordi Rodríguez. Dir.: Mònica López. Centre Parroquial de Ripollet. Funcions dies 20 i 21 de maig). Repàs de cartellera: Ripollet; L’Hospitalet de Llobregat, Terrassa, Esplugues de Llobregat, Vic i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Las buenas compañías (Sílvia Munt); Dialogando con la vida (Christophe Honoré); Mi crimen (François Ozon); Guardianes de la Galaxia. Vol. 3 (James Gunn); Super Mario Bros. La película (Aaron Horvath i Michael Jelenic); El cazador de recompensas (Walter Hill). Films estrenats i no vistos: Blanquita; Book Club: ahora Italia; Marlowe; Madre Teresa: No hay amor más grande; The Lost King; Jeepers Creepers: El renacer; Love Again; Asedio; Patti y la furia de Poseidón; Unzué. El último equipo de Juancar; Los buenos modales; La quietud en la tormenta; El trio en mi bemol; Chevalier i La mala família. Repàs de cartellera: Filmoteca de Catalunya i Centre Cívic Urgell.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari del film La hija eterna (Joanna Hogg) i de les sèries de TV: La reina Carlota (Netflix) i Sherwood (Filmin).
  • TEMES MUSICALS: Del musical: Company (música i lletres de Stephen Sondheim. Adaptació al castellà de Roser Batalla. Temes: Uno junto a otro; Pobre Chico; Tick Tock; Barcelona; Las damas que almuerzan; Sentirse vivo i Being Alive (Live Bonus Track in English). Original Spanish cast. Teatre Soho Màlaga amb Antonio Banderas. 2022).  De  les bandes sonores dels films següents: El mago de Oz (música de Harold Arlen; Lletres de E.Y Harburg. Temes: If I Only Had a Heart i The Merry Old Land Of Oz).  Mi crimen (música de Philippe Rombi. Tema: Overture). El cazador de recompenses (música de Xander Rodzinski. 1 tema); Super Mario Bros. La película (música de Brian Tyler. 1 tema). I de la sèrie La reina Carlota (música de Kris Bowers. 1 tema).

BUSCAR PER DIA

maig 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius