Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 06/06/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 753– data d’emissió: 6-de juny 2023

  • ANIVERSARIS: Centenari del naixement de l’actriu Anne Baxter.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Sucia (De/dir: Bàrbara Mestanza. Teatre Akadèmia). Coralina, la serventa amorosa (de Carlo Goldoni. Dir.: Oriol Broggi. Biblioteca de Catalunya). El viento es salvaje (Fedra y Medea en Cádiz) (text i dir.: Ana López Segura. Cia. Las Niñas de Cádiz. Teatre Condal). L’illa deserta (de/dir.: Marc Artigau i Queralt. La Villarroel). Comentari a l’homenatge a Marta Figueras; Va per tu Marta! Fet per Amics del Teatre al Centre Parroquial de Ripollet (dia 4 juny 2023). Notícies: Repàs de les nominacions dels Premis Tony de Teatre (entrega dia 11 de juny). Homenatge a Daniel Martínez per part del Cercle de Cultura. Repàs de cartellera: Ripollet; Sentmenat i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Rebel (Adil-el-Arbi i Bilall Fallah); Los osos no existen (Jafar Panahi);Ti mangio il cuore (Pippo Mezzapesa); Els encantats (Elena Trapé); La sirenita (Rob Marshall); Las Cícladas. Escapada de amigas (Marc Fitoussi); The Boogeyman (Rob Savage) i Spider-Man: cruzando el multiverso (Joaquim Dos Santos; Kemp Powers i Justin K. Thompson). Films estrenats i no vistos: El caso Padilla; Como Dios manda; El sabor de las cosas simples i Secaderos. Notícies: Carla Simón rep el Premio Nacional de Cinematografia. Campanya de venda de packs d’estiu als cinemes Maldà. Presentació del llibre: Totem sin Tabú de Carles Benpar. Repàs de cartellera: Xiscnèfils de Cerdanyola del Vallès, Filmoteca de Catalunya i Festival Fire.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Eva al desnudo (música d’Alfred Newman. Temes: Main Title i Prologue); El filo de la navaja (música d’Alfred Newman. Tema: Sophie and Maugham). Los 10 mandamientos (música d’Elmer Bernstein. Tema: Overture). Els encantats (cançó: La soledat, cantada per Guillermina Motta). La sirenita  (versió 2023)(cançons: Part of your world i Under the Sea (música d’Alan Menken i lletra de Howard Ashman //. Cançons: The Scuttlebutt (música d’Alan Menken i lletra de Lin-Manuel Miranda) i Poor Unfortunate Souls (música d’Alan Menken i lletres de Howard Ashman, amb noves lletres de Lin-Manuel Miranda). Spider-Man: cruzando el multiverso (música de Daniel Pemberton (1 tema). I dels musicals nominats als Premis Tony de teatre: & Juliet (música i lletres de Max Martin. Tema: Larger Than Life); Shucked (música i lletres de Brandy Clark i Shane McAnally. Tema: Corn); Kimberly Akimbo (música de Jeanine Tesori i lletres de David Lindsay-Abaire. Tema: Better). Some Like It Hot (música de Marc Shaiman. Lletres de Marc Shaimani Scott Wittman. Tema: Vamp). New York, New York (música i lletres de John Kander i Fred Ebb. Tema: New York, New York). Tots els temes en Original Broadway cast, 2023. I també del musical Hello Dolly, amb música de Jerry Herman, tema principal amb lletra en català com homenatge a Marta Figueras, cantada per Amics del Teatre.

BUSCAR PER DIA

juny 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius