Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 13/06/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 754– data d’emissió: 13-de juny 2023

  • ANIVERSARIS: Centenari del naixement de l’actriu Ann Miller.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: El caso Padilla (Pavel Giroud); La desconocida (Pablo Maqueda); El maestro jardinero (Paul Schrader); Un blanco fácil (Jean-Paul Salomé); Mi hermano pequeño (Léonor Serraille); Padre y soldado (Mathieu Vadepied); Criaturas de Dios (Soeela Davis, Anna Rose Holmes); Transformers: El despertar de las bestias ( Steven Caple, Jr.) Films estrenats i no vistos: Trenque Lauquen; Eismayer; Alma viva; Quédate a mi lado; Glassboy i Todo sobre mi padre. Repàs cartellera: Cine-Club Xicsnèfils de Cerdanyola del Vallès. Filmoteca. Centre Cívic Urgell. Notícies: Estrena d’un documental de la creació de Macbeth, al Liceu, a càrrec de Jaume Plensa, al Caixaforum+. Festival de Cinema Català de Roda de Berà amb homenatge a Ventura Pons.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort del director Jacques Rozier, i dels intèrprets Margit Carstersen i Treat Williams.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Cançó d’amor i de guerra (al Teatre Auditori de Ripollet, dia 16); Woman by Aarón Vivancos, más que un musical (creació d’Aarón Vivancos; teatre Poliorama); Càndid o l’optimisme (De / dir.: Miquel Mas Fiol. Sala Atrium); El beso de la mujer araña (de Manuel Puig. Dir.: Carlota Ferrer. Teatre Goya); Adéu, Jane! (de Clara Moraleda. Dir.: Clara Moraleda i Juanjo Marín. El Maldà). El Fingidor (de Pep Tosar i Evelyn Arévalo. Dir.: Pep Tosar. Teatre Romea). Cartellera de teatre: Ripollet, Sabadell i Barcelona. Notícies: Entrega dels premis Tony de Teatre: Kimberly Akimbo (millor musical) i Leopoldstadt (millor obra).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents:  Bloc Ann Miller (tots els temes cantats per ella, sola o acompanyada): Easter Parade (cançó: Shaking the Blues Away, música i lletra d’Irving Berlin); Un dia en Nueva York (cançó: Prehistoric Man (música de Roger Edens, lletra de Betty Comden i Adolph Green); Kiss Me Kate (música i lletres de Cole Porter. Cançons: Too Darn Hot i Tom, Dick or Harry) i el musical Sugar Babies. Cançó: Don’t Blame Me (música de Jimmy McHugh i lletra de Dorothy Fields. Original Broadway cast, 1979). I també dels films: El maestro jardinero (música de Devonté Hynes, 1 tema); Padre y soldado (música d’Alexandre Desplat, 1 tema); Transformers: El despertar de las bestias (música de Jongnic Bontemps. 1 tema); El príncipe de la ciudad (música de Paul Chihara. Tema: Overture). Hair (música de Galt MacDermont. Lletres de de Gerome Ragni i Jim Rado. Cançó: I Got Life (cantat per Treat Williams). I dels musicals: Woman by Aarón Vivancos, más que un musical (2 temes instrumentals, autor no facilitat). Kiss of the Spider Woman (música de John Kander, lletres de Fred Ebb. Tema: Kiss of the Spider Woman. Cantat per Chita Rivera. Original cast recording, 1992); Chicago (música de John Kander i lletres de Fred Ebb. Tema: Nowadays (cantat per Chita Rivera i Gwen Verdon (original Broadway cast, 1975). Kimberly Akimbo (música de Jeanine Tesori. Lletres de David Lindsay-Abaire. Temes: Make a Wish i How To Wash a Check. Original Broadway cast, 2023, musical guanyador del Premi Tony).

BUSCAR PER DIA

juny 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius