Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 20/06/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 755– data d’emissió: 20-de juny 2023

  • ANIVERSARIS: 60 aniversari de l’estrena dels film La gran evasión, Jasón y los Argonautas i Cleopatra. I 70 aniversari de l’estrena dels films Julio César i Raíces profundas.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítica de l’obra següent: Quant temps em queda? (de/di: Marta Buchaca. Teatre Goya). Repàs de cartellera: Ripollet i Barcelona. Notícia: Stage amb Dagoll Dagoll a l’escola Eòlia.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Corman McCarthy (escriptor i guionista); Joan Alonso i Carbonell (actor, maquillador, membre de La Cubana); Maria del Carmen Martínez-Villaseñor (coneguda com Maria Carmen y sus muñecos, ventríloqua i actriu) i Glenda Jackson (actriu i parlamentària britànica).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Los amantes del engaño (Nicolas Bedos); A Hundred Flowers (Genki Kawamura); Upon Entry (Alejandro Rojas i Sebastián Vásques); El fantástico caso del Golem (Burnin’ Percebes –Nando Martínez i Juan González); Asteroid City (Wes Anderson); Flash (Andy Muschietti), Tyler Rake II (Sam Hargrave) i Operación Kandahar (Ric Rowan Waugh). Films estrenats i no vistos: Kepler Sexto B; Una família de superhéroes; Gemelos pero no tanto; i Suzhou River. Repàs cartellera: Filmoteca de Catalunya. Notícia: Acte Internacionalització del Cinema Català.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari sobre el final definitiu de varies sèries: La maravillosa señora Maisel; Succession; Barry i Ted Lasso. Breu comentari de la 6ª temporada de Black Mirror i del film Trenque Lauquen (Laura Citarella).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: La gran evasión (música d’Elmer Bernstein, 1 tema); Jason y los Argonautas (música de Bernard Herrmann, tema: Jason Prelude); Cleopatra (música d’Alex North, tema: Main Title); Julio César (música de Miklos Rozsa, tema: Julius Caesar Overture); Raíces profundas (música de Victor Young, tema: Prelude). Maria, reina de Escocia (música de John Barry, 1 tema); Un toque de distinción (tema: Overture, que inclou: All That Love Went To Waste (de George Barrie i Sammy Cahn) i Steve’s Theme, Vickie’s Theme i Love Theme, de John Cameron). El fantástico caso del Golem (música de Sergio Bertrán. Canço: Se cayó, cantada per Bejo); Operación Kandahar (música de David Buckey. 1 tema). Flash (música de Benjamin Wallfisch. 1 tema). I de la sèrie de TV: Barry (música de David Wingo. 1 tema). I del musical: Kimberly Akimbo (música de Jeanine Tesori. Lletres de David Lindsay-Abaire. Tema: Skater Planet (Original Broadway cast, 2023, musical guanyador del Premi Tony).

BUSCAR PER DIA

juny 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius