Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 27/06/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 756– data d’emissió: 27-de juny 2023

  • ANIVERSARIS: 20 anys de la mort de Katharine Hepburn; 60 aniversari de l’estrena del film Tom Jones i 50 anys de l’estrena del film Vive y deja morir (primer James Bond de Roger Moore).
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Núria Aidelman, codirectora de A Bao A Qu, i responsable dels programes Cinema en Curs i Fotografia en curs; amb Blanca Camell Galí, cineasta i tutora del taller de l’Institut Escola El Martinet, que han presentat el film Camins, i amb Tatiana Donoso, fotògrafa i tutora del taller de l’Institut Escola Els Pinetons, que van presentar el projecte Me’n Recordo, projectes presentats al Teatre Auditori de Ripollet el 19 de juny, en un acte organitzat per Traça.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Indiana Jones y el dial del destino (James Mangold); Una vida no tan simple (Félix Viscarret); La fortaleza (Chiqui Carabante); Traición (Jean-Paul Civeyrac); La maison (Anissa Bonnefont); Eismayer (David Wagner); Alma viva (Cristèle Alves Meira); El primer día de mi vida (Paolo Genovese) i Sin malos rollos (Gene Stupnitsky). Films estrenats i no vistos: H; La puerta màgica; Su único hijo; Nimona i Stonewall. Breu repàs dels títols mes destacats que s’estrenaran durant l’estiu. Repàs de cartellera: Filmoteca de Catalunya; Sala Montjuïc, Pantalla Barcelona i La Gran Pantalla, (festival de Cinema per a les Persones Grans).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Les Altres (de Marc Artigau. Dir.: Meritxell Yanes. Sala Atrium); La tendresa (de/dir.: Alfredo Sanzol (reposició al teatre Poliorama), Dido & Aeneas (òpera de Henry Purcell. GranTeatre del Liceu). Repàs de cartellera: Ripollet i Barcelona. Breu repàs dels títols mes destacats del proper Festival Grec i alguns festivals de Catalunya.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: El león en invierno (música de John Barry (tema: Main Title/The Lion in Winter. Banda sonora guardonada amb l’Oscar); Tom Jones (música de John Addison. Tema: Main Title. Banda sonora guardonada amb l’Oscar); Vive y deja morir (cançó: Live & Let Die, de Paul McCartney and Wings); Los 400 golpes (música de Jean Constantin. Tema: Générique et car de police); En busca del arca perdida (música de John Williams. Tema The Raiders March; Indiana Jones y el dial del destino (música de John Williams. Tema: Helena’s Theme); La Maison (música de Jack Bartman. 1 tema); Sin malos rollos (cançó: Maneater, cantada per Andrew Barth Feldman, autor no trobat); La puerta màgica (Música de Benjamin Speed. 1 tema). I del musical: Some Like It Hot (música de Marc Shaiman; lletres de Marc Shaiman i Scott Whitman. Tema: You Coulda Knocked Me Over With a Feather. Cantant per J. Harrison Ghee. Original Broadway cast, 2023).

 

 

COMENCEM VACANCES !!!! TORNAREM EL 12 DE SETEMBRE.

BON ESTIU!!!

BUSCAR PER DIA

juny 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius