Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 28/03/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 743 – data d’emissió: 28-3-2023

  • BLOC MUSICAL INICIAL: Homenatge al compositor Burt Bacharach (2ª part). 12 temes.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Bajo teràpia (Gerardo Herrero); Matria (Álvaro Gago); John Wick 4 (Chad Stahelski); Retorno a Seúl (Davy Chou); Un paso adelante (Cédric Klapisch); Un paseo con Madeleine (Christian Carion); Crónica de un amor efímero (Emmanuel Mouret); Scream VI (Matt Bettinelli i Tyler Gillet); El extraño (Chloe Okuno) i 65 (Scott Beck i Bryan Woods). Films estrenats i no vistos: Benito Pérez Buñuel; Sparta; Rimini; El hotel de los líos; La sirvienta i Vainilla. Repàs cartellera: Cineclub Xicsnèfils de Cerdanyola del Vallès; Filmoteca de Catalunya i Verdi. Notícia: Tarifa plana als cinemes de Cinesa.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Les maleïdes (de Sergio Baos. Dir.: Marga López. Sala Beckett. Sala de Dalt); Els Encantats (de David Plana. Dir.: Lucia del Greco. Sala Beckett. Sala de Baix). Mivion (de Slobodan Minic i La Conquesta del Pol Sud. Dir.: Carles Fernández Giua. Teatre Joventut de l’Hospitalet); breu comentari sense estar vista: 3 Desitjos (Músical de Carles Alarcón. Dramatúrgia: Marc Lluís Fernández. Dir.: Pilar Capellades. El Maldà). Repàs cartellera: Sant Cugat del Vallès; Vilafranca del Penedés i Barcelona. Notícia: Entregats els Premis Talia (Academia de las Artes Escénicas. 1ª edició). Dia 27 Març: Dia Internacional del Teatre.
  • TEMES MUSICALS: Bloc musical dedicat a Burt Bacharach, tots els temes amb música de Burt Bacharach i lletres de Hal David: Lost Horizon i Living Together, Growing Together (del film Horizontes Perdidos, el primer cantat per Shawn Phillips); Walk On By (cantat per Dionne Warwick); What The World Needs Now Is Love (cantat per Jackie DeShannon); My Little Red Book (del film ¿Què tal Pussycat? Cantat per Manfred Mann); Here I Am (cantat per Dionne Warwick); Promise Her Anything (del film Prométele cualquier cosa, cantat per Tom Jones); Alfie (del film Alfie, cantat per Cilla Black); Nikki (tocat per The Burt Bacharach Orchestra & Chorus); I Say A Little Prayer (cantat per Dionne Warwick) i Send Me No Flowers (del film No me mandes flores, cantat per Doris Day).  Altres films: Matria (cançó Muller, de SES); Bajo teràpia (música de Paula Olaz, 1 tema); John Wick 4 (música de Tyler Bates i Joel J. Richard. 1 tema). Crónica de un amor efímero (cançói: La Javanaise (de Serge Gainsbourg. Cantat per Juliette Gréco). Un paseo con Madeleine (cançó: This Bitter Earth (de Clyde Otis, cantat per Dinah Washington). Scream VI (música de Sven Faulconer i Brian Tyler. Tema: Grand Finale). 65 (música de Chris Bacon i Danny Elfman. Tema: Infinity of Space). I del musical: 3 Desitjos (música i lletra de Carles Alarcón. Temes: Tot comença i Eva Prados (original Barcelona cast, 2023).

FEM VACANCES PER SETMANA SANTATORNAREM EL DIA 11 D’ABRIL.

BUSCAR PER DIA

març 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius