Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 21/03/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 742 – data d’emissió: 21-3-2023

 

  • BLOC MUSICAL INICIAL: Homenatge al compositor Burt Bacharach (1ª part). 9 temes.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: L’alegria que passa (musical de Dagoll Dagom, a partir del text de Santiago Rusiñol. Adaptació i direcció: Marc Rosich. Música d’Andreu Gallén. Teatre Poliorama). Vent de garbí i una mica de por (de Maria Aurèlia Capmany. Versió d’Albert Boronat i Judith Pujol. Dir.: Judith Pujol. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Petita). Cost de vida (de Martyna Majok. Dir.: Pau Carrió. La Villarroel Teatre). Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallès; Terrassa i Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Laura Valenzuela (presentadora i actriu); Francesco Maselli (director) i Gerald Fried (compositor).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Los reyes del mundo (Laura Mora); El caftán azul (Maryam Touzani); La belleza y el dolor (Laura Poitras); Sick of Myself (Kristoffer Borgli) i ¡Shazam! La fúria de los dioses (David F. Sandberg). Films estrenats i no vistos: Bajo teràpia; Blue Thermal; Coppelia; El extraño; El precio de la venganza; In Viaggio, viajando con el Papa Francisco; La isla de las aves. Eli y otros cuentos;  My Sunny Maad; Un paso adelante i ¿Y qué tendrá que ver el amor?. Repàs de cartellera: Cine-club Xicsnèfils de Cerdanyola del Vallès, Filmoteca de Catalunya, Verdi i Festival D’A.
  • TEMES MUSICALS: Bloc musical dedicat a Burt Bacharach, tots els temes amb música de Burt Bacharach i lletres de Hal David, excepte *: Magic Moments (cantat per Perry Como);  Baby It’s You (*, lletra de Marck David i Luther Dixon, cantat per The Shirelles); (The Man Who Shot ) Liberty Valance (cantat per Gene Pitney, no utilitzat al film del mateix títol de John Ford); Make It Easy On Yourself (cantat per Jerry Butler); Don’t Make Me Over (cantat per Dionne Warwick); Blue On Blue (cantat per Bobby Vinton); Twenty Four Hours From Tulsa (cantat per Gene Pitney); A House Is Not A Home (de la banda sonora del film Una casa no es un hogar, cantat per Brook Benton); Wives and Lovers (cantat per Jack Jones) i Wishin’and Hopin (cantat per Dusty Springfield). Bloc homenatge al compositor Gerald Fried: Temes dels films: Atraco perfecto (tema: Main Title/The Robbery); El beso del asesino (tema: Murder ‘mongst The Mannikins; Fear and Desire (tema: Madness); Senderos de gloria (tema: The Patrol) i Day of the Fight (tema: March of the Gloved Gladiators).  També banda sonora del film: ¡Shazam! La fúria de los dioses (música de Christopher Beck. Tema: Main Title). I dels musicals: L’alegria que passa (música d’Andreu Gallén. Lletra de: Marc Rosich i Andreu Gallén.Tema: Poble Gris. L’alegria que passa. Original Barcelona cast, 2023). La jaula de las locas (música de Jerry Herman. Tema: Somos lo que somos. Original Barcelona cast, 2019).

BUSCAR PER DIA

març 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius