Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 14/03/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 741 – data d’emissió: 14-3-2023

 

  • BLOC MUSICAL INICIAL: Banda sonora del film Todo a la vez en todas partes (banda sonora nominada a l’Oscar i film premiat amb 7 Oscar).
  • ANIVERSARI: Avui Michael Caine fa 90 anys.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: 7 Deaths of Maria Callas (espectacle de Marina Abramovic- Gran Teatre del Liceu). L’adversari (d’Emmanuel Carrère. Dir.: Julio Manrique – Teatre Romea).  Repàs cartellera: Ripollet i Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Bert I. Gordon (director) i dels actors: Ignacio López Tarso; Chaim Topol i Robert Blake.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: La inspiración. El tgran Pirandello (Roberto Andó). Films vistos però no comentats: La belleza y el dolor i Scream VI. Films estrenats i no vistos: Sick of Myself; El caftán azul; María Casares, la mujer que vivió mil vidas; Purgatorio; Mari(dos); Violeta, el hada traviesa i Mentira y astúcia. Cartellera: Cine-Clubs Xicsnèfils de Cerdanyola del Vallès i Brain Film Festival.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Tertúlia sobre le’entrega dels Oscars (95 cerimónia).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Todo a la vez y en todas partes (música de Son Lux, 3 temes); El violinista en el tejado (Cançó: If I Were A Rich Man (música Jerry Bock. Lletra de Sheldon Harnick. Cantat per Topol). A sangre fria (Música de Quincy Jones. Tema: In Cold Blood). La huella (Música de John Addison. Tema: Overture). Alfie (música de Sonny Rollins.  Tema: Alfie’s Theme). RRR (cançó: Naatu Naatu (música de M. M Keeravani, Lletra de Chandrabose, cançó guanyadora del Oscar). Guillermo del Toro’s Pinocchio (Música d’Alexandre Desplat. Tema: Pinocchio). I de l’opera Madama Butterfly (música de Giaccomo Puccini. Tema: Un bel di vedremo. Cantat per Maria Callas).

BUSCAR PER DIA

març 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius