Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 07/03/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 740 – data d’emissió: 7-3-2023

 

  • BLOC MUSICAL INICIAL: Banda sonora del film Los Fabelman (banda sonora nominada a l’Oscar. (9 temes).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: La pell fina (de/dir.: Yago Alonso i Carmen Marfà. Teatre Auditori de Ripollet, dia 10 Març); Una niña es una cosa a medio formar (d’Eimear McBride. Dir.: Juan Miranda. Sala Beckett. Sala de Dalt); Kiss of Love (de/dir.: Oril Tarrasón. Teatre Akadèmia). Bovary (adaptació de Michael de Cock, a partir de la novel·la de Gustave Flaubert. Dir.: Carme Portaceli. Teatre Nacional de Cataluna. Sala Gran); Sant Pere el Farsant (de/dir.: Quim Carandell i Lluc Valverde. El Maldà).  Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès;  Sant Cugat del Vallès, Sabadell; Manresa, Viladecans,  i Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de l’actor: Tom Sizemore.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Saint Omer, el pueblo contra Laurence Coly (Alice Diop); El hijo (Florian Zeller); Creed III (Michael B. Jordan) i To Leslie (Michael Morris). Films a les plataformes: El ángel de la muerte ( Tobias Lilndholm); 1976 (Manuela Martelli) i RRR (S.S. Rajamouli).  Films estrenats i no vistos: Canta con una chispa de armonia; King, mi pequeño rey; Detective Knight: Última misión; La inspiración. El gran Pirandello. Cartellera: Ripollet; Cerdanyola dels Vallès; Verdi; Boliche; Curts de l’Animac a Filmin; Filmoteca de Catalunya; Xcèntric al CCCB. Notícies: Repàs dels premis Spirit Awards. Breu comentari sobre nominacions dels Oscars que s’entreguen diumenge 12 de març.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Los Fabelman (música de John Williams (9 temes); Salvar el soldado Ryan (música de John Williams, tema: Revisiting Normandy). Almas en pena de Inisherin (música de Carter Burwell, 3 temes, banda sonora nominada a l’Oscar); Cançons nominades a l’Oscar: Applause (del film Tell I Like A Woman. Música i lletra de Diane Warren); Hold My Hand (del film Top Gun Maverick (música i lletra: Lady Gaga i Blood Pop); Lift Me Up (del film Black Panther: Wakanda Forever, música de Tems; Rihanna, Ryan Coogler i Ludwig Göransson. Lletra: Tems i Ryan Coogler); Naatu Naatu (del film RRR, música de M. M Keeravani, Lletra de Chandrabose) i This Is a Life (del film Todo a la vez en todas partes; música de Ryan Lott, David Byrne i Mitski. Lletra de Ryan Lot i David Byrne). I del musical: Sant Pere el Farsant (música de The Ludwig Band. Temes: Te’n recordes i 30 Monedes. Original Barcelona cast, 2023).

BUSCAR PER DIA

març 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius