Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 28/02/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 739 – data d’emissió: 28-2-2023

 

  • ANIVERSARI: L’actriu Kim Novak ha complert 90 anys (homenatge amb 4 temes musicals).
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb IVAN ZAHINOS, director, productor i guionista, membre de Medicos Mundi, que ha viscut a Ripollet. Ha guanyat el Goya pel curt documental Maldita. A Love Song to Sarajevo.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de les actrius: Melinda Dillon, Cindy Williams; el guionista Arnold Schulman i el productor Walter Mirisch.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Macbeth (òpera de Giuseppe Verdi. Dir. Escènica : Jaume Plensa. Gran Teatre del Liceu). Tots eren fills meus (d’Arthur Miller. Dir.: David Selvas. Teatre Lliure. Sala Fabià Puigserver). Chipko (de Daniela Feixas i Anna Güell. Dir.: Daniela Feixas. Sala Atrium. Reposició: La jaula de las locas (musical de Jerry Herman. Dir.: Àngel Llacer. Teatre Tívoli). Notícia: Festival Jardins de Pedralbes canvien d’organitzador. Ara serà Clipper’s Live. Possible conflicte judicial amb Concert Studio. Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès;  Granollers, Manresa, Seva i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Momias (Juan Jesús Garcia Galocha); Irati (Paul Urkijo); Asuntos familiares (Arnaud Desplechin); The Quiet Girl (Colm Bairéad) i Till, el crimen que lo cambió todo (Chinonye Chukwu). Films estrenats i no vistos: La sangre; Bill y Janet y otras crónicas marcianas; Shooting for Mirza; Missing; El cielo no puede esperar; Rumba Terapia i Terrifier 2. Cartellera: Cine-Club Xiscnèfils de Cerdanyola del Vallès; Centre Cívic Urgell, Icaria; Verdi i Filmoteca. Noticies: Col·loqui a la Fundacio Aisge amb Pol López i Vicky Luengo. 5a edició del festival de cinema francòion de Barcelona Oh, LaLâ! Palmarés dels Premis César del cinema Francès (La nuit del 12) i Palmarés de la Berlinale. Nova condemna a Harvey Weinstein. Alliberament de Jafar Panahi. Situació judicial d’Alec Baldwin. Tim Burton i Monica Bellucci, nova parella.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Picnic (música de George Dunning. Tema: Love Theme). Pal Joey (cançó: My Funny Valentine. Musica: Richard Rodgers. Lletra: Lorenz Hart. Cantat per Kim Novak, amb dubtes); Me enamoré de una bruja (música de George Dunning. Tema: Main Title). La pantera rosa (música de Henry Mancini. Tema: The Pink Panther Theme). Vértigo (música de Bernard Herrmann. Tema: Love Music). Maldita. A Love Song to Sarajevo (cançó: Crne Oci. Cantat per Bozo Vreco). Momias (cançó: Walk Like an Egyptian, cantat per Los Bangles). Irati (música de Maite Arroitajauregui i Aranzazu Calleja. 1 tema). The Quiet Girl (música de Stephen Rennicks. 1 tema).  De les obres de teatre: Guillermotta (tema: Yo en amores soy muy ligera, cantat per Jordi Vidal). La jaula de las locas (música de Jerry Herman. Tema: La vida empieza hoy. Original Barcelona cast, 2019).

BUSCAR PER DIA

febrer 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

BUSCAR PER MES

Arxius