Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 21/02/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 738 – data d’emissió: 21-2-2023

  • CENTENARI: Del director Franco Zeffirelli (bloc de tres temes musicals).
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Eulàlia Umbert i Oriol Oliver per presentar la programació del segon quatrimestre de la temporada 29ª de la Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet (Març-Juny 2023).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de les actrius: Raquel Welch i Stella Stevens.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Els ocells (de Joan Yago. Dir.: Israel Solà. Cia. La Calòrica. Funció al Teatre Auditori de Ripollet, dia 24 febrer). Projecte (BLANK) (d’Alice Birch. Teatre Tantarantana. Dir.: Marc Chornet. Centre de les Arts Lliures. Dir.: Roberto Romei). Solstici (d’Agustí Franch. Dir.: Raül Tortosa i Núria Florensa. Teatre Gaudí. Sala Petita). Baby Boom! El musical del destape (musical de Toni Sans i Rubèn Montañà. Música d’Albert Mora. Dir.: Toni Sans. Teatre Gaudí. Sala Gran). Reposició Guillermotta (de Jordi Prat i Coll. El Maldà). Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Sabadell; Sant Cugat del Vallès i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: El triangulo de la tristeza (Ruben Östlund); Ellas hablan (Sarah Polley); Project Wolf Hunting (Kim Hong-sun) i Ant-Man y la Avispa: Quantumanía (Peyton Reed). Films estrenats i no vistos: La novia de América i Venus (Víctor Conde). Notícies: La Berlinale en marxa. 76 Premis Bafta: Films guanyadors: Sin novedad en el frente, Elvis i Almas en pena de Inisherin.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: La mujer indomable (música de Nino Rota. Tema: The Taming of the Shrew. Overture). Hamlet (música d’Ennio Morricone. Tema: Hamlet (version I); Romeo y Julieta (música de Nino Rota. Tema: Love Theme, instrumental). Hace un millón de años (música de Mario Nascimbene. Tema: Dance of Dupondi). Dispara fuerte, más fuerte…no lo entiendo (música de Nino Rota. Tema: Raquel); 100 rifles (música de Jerry Goldsmith. Tema: Main Title). Los tres mosqueteros: los diamantes de la reina (música de Michel Legrand. Tema: To Love A Queen);  La balada de Cable Hogue (tema: Butterfly Mornin’s, música i lletra de Richard Gillis. Cantat per Stella Stevens i Jason Robards) i Ant-Man y la Avispa: Quantumania (música de Christopher Beck. Tema: Quantumania).  De les obres de teatre: Baby Boom! El musical del destape (música d’Albert Mora. Dos temes instrumentals). Guillermotta (tema: Sóc pantera, cantat per Jordi Vidal). De l’òpera: Turandot (música de Giacomo Puccini: Temes: Signore, ascolta i Tu che di gel sei cinta, cantats per Maria Callas).

BUSCAR PER DIA

febrer 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

BUSCAR PER MES

Arxius