Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 11/04/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 744 – data d’emissió: 11-4-2023

 

  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Conxita Casanovas, directora del BCN Film Festival (7ª edició entre el 20-28 Abril, 2023).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Migrare (espectacle dansa al teatre Auditori de Ripollet, dia 14 Abril); Kingdom (d’Anne-Cécile Vandalem/Das Fräulein (Companie) i One Song ((de Miet Warlop /NTGent & Irene Wool vzw) totes dues al Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver. Tuelf Points (De Dídac Flores Rovira, Suerte En Mi Vida Producciones. Dir.: Karen Gutiérrez. Teatre Gaudí).Tot el que passarà a partir d’ara (de Joan Yago. Dir.: Glòria Balañà Altimira. Teatre Lliure de Gràcia). La isla del aire (d’Alejandro Palomas. Dir.: Mario Gas. Teatre Romea). 3 Desitjos (musical de Carles Alarcón. Dramatúrgia de Marc Lluís Fernández. Dir.: Pilar Capellades. Sala Atrium). Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Terrassa i Barcelona. Notícies: Palmarès dels XXV Premis de la Crítica d’Arts Escèniques. Premios Max (XXVI edició, s’entreguen el dia 17 abril. Breu repàs de les candidatures catalanes).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Marta Figueras (actriu, directora, modista.. membre destacadíssim d’Amics del Teatre de Ripollet). Michel Deville (director); Raoul Servais (mestre de l’animació); Bill Butler (director de fotografia), Norman Reynolds (dissenyador de producció); Lance Reddick (actor) i Ryuichi Sakamoto (compositor).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Loli Tormenta (Agustí Villaronga); Tin & Tina (Rubin Stein); Blue Jean (Georgia Oakley); Oink Oink (Mascha Halberstad); Una bonita mañana (Mia Hansen-Love); El inocente (Louis Garrel) i El imperio de la luz (Sam Mendes). Films vistos i no comentats: Oso vicioso; Air (Ben Affleck); El exorcista del Papa; Dungeons and Dragons: Honor entre ladrones. Films estrenats i no vistos: De Caperucita a Loba; Un dia Lobo López; Super Mario Bros. La película; Empieza el baile; Bholaa; El castigo i Partidos. Notícia: Visita de Quentin Tarantino a Barcelona. Repàs cartellera: Cine-Club Xicsnèfils de Cerdanyola del Vallès i Filmoteca de Catalunya.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Homenatge a Ryuichi Sakamoto: Films: El último emperador; Feliz Navidad Mr. Lawrence; El renacido; Pequeño Buda; Seda; El cielo protector i Tacones lejanos (1 tema de cada). I Paris Texas (Música de Ry Cooler. 1 tema); Una bonita mañana (cançó: Love Will Remain (de i cantat per Bill Fay) i El imperio de la luz (Música de Trent Reznor i Atticus Ross. 1 tema). De la sèrie The Wire (Tema principal). I dels musicals: 3 Desitjos (música  i lletra de Carles Alarcón. Tema: Tot comença. Original Barcelona cast, 2023). Golfus de Roma (música i lletra de Stephen Sondheim. 1 tema. Original Barcelona cast, 2022).

BUSCAR PER DIA

abril 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius