Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 18/04/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 745 – data d’emissió: 18 d’abril-2023

 

  • BLOC MUSICAL INICIAL: Homenatge a Burt Bacharach  (3ª part i final. 9 temes).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Jugant amb la màgia (Espectacle amb el mag Hausson, que es farà a Ripollet, divendres 21 d’abril); #Brossa (dir. I dramatúrgia: Gemma Beltrán, a partir de la obra poètica de Joan Brossa. Centre de les Arts Lliures); Lectura fácil (de Cristina Morales. Dir.: Alberto San Juan. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver); El temps i els Conway (de J. B. Priestley. Dir.: Àngel Llàcer). Repàs de cartellera: Ripollet; Sant Cugat del Vallès; Sabadell i Barcelona. Noticies: Inici de Terrats de Cultura. Entrega dels Premis Max de Teatre. Renúncia del director del Teatre Lliure.
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques de les pel·lícules següents: Suzume (Makoto Shinkai); Paula (Florencia Wehbe); Conspiración en El Cairo (Tarik Saleh); Los tres moqueteros: D’Artagnan (Martin Bourboulon); Champagne! (Nicolas Vanier); Air (Ben Affleck); El exorcista del Papa (Julius Avery); Oso vicioso (Elizabeth Banks); Renfield (Chris McKay) i Dungeons & Dragons: Honor entre ladrones (Dirs.: John Francis Daley i Jonathan M. Goldstein). Films estrenats i no vistos: Scarlet; Si todas las puertas se cierran; Maravilloso desastre i Marca de vida. Notícia: Comença el BCN Film Festival.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Film Novembre Cédric Jimenez) i la sèrie de TV: Nacho.
  • TEMES MUSICALS: Bloc Burt Bacharach (totes les cançons amb música de Burt Bacharch i lletres de Hal David, excepte quan s’indiqui el contrari): Del film Tras la pista del zorro (cançó After the Fox, cantada per The Hollies and Peter Sellers); Do You Know The Way To San José (cantada per Dionne Warwick); (They Long To Be) Close to You (cantada per The Carpenters); One Less Bell To Answer (cantada per The 5th Dimension); You’ll Never Get to Heaven )(If You Break My Heart) (cantada per The Stylistics); Arthur’s Theme (Best That You Can Do (del film Arthur, el soltero de oro, amb lletra i cantada per Christopher Cross); On My Own (lletra de Carole Bayer Sager. Cantada per Patti Labelle i Michael McDonald); That’s What Friends Are For (lletra de Carole Bayer Sager. Cantada pr Dianne & Friends; inclosa en el film Turno de noche) i God Give Me Strength (amb lletra d’Elvis Costello, e interpretada per Burt Bacharach i Elvis Costello. Cançó inclosa en el fim Grace of My Heart (Corazón Rebelde). Altres bandes sonores: Champagne! (música de Sylvain Golberg i Matteo Locasciulli. 1 tema); Dungeons & Dragons: Honor entre ladrones (música de Lorne Balfe. 1 tema) i Novembre (música de Guillaume Roussel. 1 tema). I del musical: La jaula de las locas (Música i lletres de Jerry Herman, adaptació de Roser Batalla, Roger Peña i Manu Guix). Temes: Rimel i La cage aux folles (original Barcelona cast, 2019).

BUSCAR PER DIA

abril 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius