Skip to content
Menu
Info Setmanal 02/03/2023

A l’Info Setmanal 585, hem fet balanç de la festa de Sant Antoni Abat amb Marc Berenguer, president de la Comissió organitzadora dels Tres Tombs. A continuació, hem conegut les activitats artístiques organitzades per Populus Labora aquest cap de setmana, amb Jordi Giménez, membre de la Societat Coral “El Vallès”; Noemí Morillas, responsable de comunicació de Populus Labora; i José Antonio Delgado, encarregat de la Crida Cultural de Populus Labora. Tot seguit, hem conversat sobre la celebració del Dia d’Andalusia, amb Antonia Macías, d’Alegrías de Sur; Noelia España, de Dansa Jove Ripollet, i Javier Jurado, del Cuadro Andaluz de Ripollet. Més tard, hem parlat de la candidatura a les eleccions municipals del partit Renaixença Nacional Catalana, amb Sergi Lluís, responsable de comunicació de RNC; Daniel López, cap de llista de Renaixença per a Ripollet, i David Lloret, president de RNC. Hem arribat a la recta final del programa amb les activitats de la Cincomarzada que organitza el Centro Aragonés de Ripollet, amb Marcos Gayán, president de l’entitat. Per acabar, hem repassat els continguts de la setmana de la “Revista de Ripollet”.

 

Foto: Jordi Giménez, membre de la Societat Coral “El Vallès”, i Noemí Morillas, responsable de comunicació de Populus Labora.

BUSCAR PER DIA

març 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius