Skip to content
Menu
Info Setmanal 09/03/2023

A l’Info Setmanal 586, hem conegut els detalls de les portes obertes que se celebren aquest cap de setmana a l’edifici de Ca La Cristina, amb Elena Vilalta, tècnica de Patrimoni. A continuació, hem conversat sobre la futura Biblioteca Central de Can Mas, amb José M. Osuna, alcalde de Ripollet; Oriol Mor, regidor de Cultura, i Anna Feu, de Feu i Godoy Arquitectes SLP. Tot seguit, hem aprofundit en les reivindicacions de la Plataforma No Tribut Metropolità, amb Armand Capdevila, membre del col·lectiu. Més tard, hem fet balanç dels actes per commemorar el 8M i l’actualització que s’ha presentat del Protocol d’abordatge de violències masclistes, amb Txell Caler, regidora de Feminismes; Marta Gili, coordinadora de l’àmbit de Drets Socials, i Laia Múñoz, d’Ètic Habitat i del SIAD-Servei d’Informació i Atenció a les Dones. Després, hem parlat de la trobada local escolar de tennis taula, que se celebra dissabte, amb Xavier Peñarando, president del Club Tennis Taula Ripollet, i Patricia Herrera, membre de la junta del club. Hem arribat a la recta final del programa avançant detalls de la 2a temporada de la web sèrie “Las Reglas del Nuevo Mundo”, amb Musta, el seu creador, i Merche Álvarez, actriu. Per acabar, hem repassat els continguts de la setmana de la “Revista de Ripollet” i “Ripollet al dia”.

 

Foto: Oriol Mor, regidor de Cultura; José M. Osuna, alcalde de Ripollet, i Anna Feu, de Feu i Godoy Arquitectes SLP.

BUSCAR PER DIA

març 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius