Skip to content
Menu
Info Setmanal 23/02/2023

A l’Info Setmanal 584, hem conversat sobre l’accessibilitat i la mobilitat a Ripollet amb Fran Sánchez, regidor de Mobilitat. A continuació, hem parlat sobre la celebració de Sant Antoni Abat i la festa dels Tres Tombs amb Marc Berenguer, president de la Comissió organitzadora de Sant Antoni Abat; Ricard Sancho, coordinador de concursos digitals de l’entitat AFOCER; Joan Gorchs, president d’Acció Fotogràfica de Ripollet, i José Luís Moreno, mestre jubilat del Col·legi Sant Gabriel i banderer d’enguany. Tot seguit, hem conegut el programa d’actes amb motiu del 8M, Dia Internacional de les Dones, amb Andrea Guijarro, regidora d’Esports; Txell Caler, regidora de Feminismes; Sílvia Soler, de Bruixes de Ripollet, i Eugènia Guillem, de la Taula de Diversitat Funcional. Més tard, hem parlat dels actes que organitza el Comitè de Dones el 8M amb Maria José Morcillo, Imma Anegas i Anna Gómez, del Comitè de Dones, i Xènia Pina, de la Xarxa Lila. Hem arribat a la recta final del programa conversant sobre el cicle feminista de l’INS Lluís Companys, amb Esther Palet, coordinadora de coeducació del centre. Per acabar, hem repassat els continguts de la setmana de la “Revista de Ripollet” i “Ripollet al Dia”.

 

Foto: D’esquerra a dreta, Ricard Sancho, coordinador de concursos digitals de l’entitat AFOCER; Joan Gorchs, president d’Acció Fotogràfica de Ripollet, i José Luís Moreno, mestre jubilat del Col·legi Sant Gabriel i banderer.

BUSCAR PER DIA

febrer 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

BUSCAR PER MES

Arxius