Skip to content
Menu
Info Setmanal 16/02/2023

A l’Info Setmanal 583, hem conversat sobre els actes de Carnaval que tindran lloc aquest cap de setmana amb Maria José Morcillo, membre de Diables de Ripollet; Josep Maria Fonollet, de la Colla de Gitanes de Ripollet; Sílvia Miquel, presidenta de la Societat Coral “El Vallès”, i Oriol Mor, regidor de Cultura.

A continuació, hem parlat sobre la Setmana de la Carxofa amb Jordi Moya, president del Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental i el Barcelonès.

Tot seguit, hem parlat amb Iván Zahinos, que recentment ha recollit el Goya a millor curtmetratge documental per “Maldita. A love song to Sarajevo”. Zahinos és director de projectes de Medicus Mundi Mediterranea i productor d’aquesta cinta.

Més tard, hem conegut les reivindicacions del Club de Jubilats i Pensionistes de Ripollet, de la mà de José Luís Fernández, president de l’entitat, i José Espejo, secretari.

Hem arribat a la recta final del programa acompanyats de la ripolletenca Estela Rodríguez i Lau Gibert, exconcursants del talent show “Eufòria”, que ens han presentat el seu nou single “13 de febrer”.

Per acabar, hem repassat els continguts de la setmana de la “Revista de Ripollet” i “Ripollet al Dia”.

 

Foto: D’esquerra a dreta, Maria José Morcillo, membre de Diables de Ripollet; Josep Maria Fonollet, de la Colla de Gitanes de Ripollet; Sílvia Miquel, presidenta de la Societat Coral “El Vallès”, i Oriol Mor, regidor de Cultura.

BUSCAR PER DIA

febrer 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

BUSCAR PER MES

Arxius