Skip to content
Menu
Info Setmanal 09/02/2023

A l’Info Setmanal 582, hem conversat sobre la prevenció dels trastorns alimentaris en l’adolescència, amb Marta Gili, coordinadora de l’Àmbit de Benestar Social de l’Ajuntament; Vanesa Silvano, psicòloga de l’Àmbit de Benestar Social, i Raquel Linares, psicòloga clínica i directora de la Fundació FITA. A continuació, hem parlat sobre la nova legislació en matèria de desnonament de pisos ocupats, amb Oriol Soler, membre de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) Cerdanyola-Ripollet. Tot seguit, hem conegut els serveis de benestar emocional i comunitari que ofereixen els CAP de Ripollet amb les psicòlogues Carla Salas i Sílvia Díaz, referents de la matèria en els CAP Ripollet Centre i Els Pinetons, respectivament. Hem arribat a la recta final del programa conversant sobre la nova xarxa d’horts urbans que vol impulsar l’Agrupació Ripollet Natura amb Núria Soto, membre de l’entitat. Hem tancat l’informatiu repassant els continguts de la setmana de la “Revista de Ripollet” i “Ripollet al Dia”.

 

Foto: D’esquerra a dreta, Marta Gili, coordinadora de l’Àmbit de Benestar Social de l’Ajuntament; Vanesa Silvano, psicòloga de l’Àmbit de Benestar Social, i Raquel Linares, psicòloga clínica i directora de la Fundació FITA.

BUSCAR PER DIA

febrer 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

BUSCAR PER MES

Arxius