Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 27/02/2024

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 780 – data d’emissió: 27-2-2024 

  • ESTRENES DE TEATRE: Breus comentaris d’obres de teatre vistes a Londres: Musicals: Standing at the Sky’s Edge; Cruel Intentions: The 90’s Musical; Pacific Overtures i Guys and Dolls i obra de text: The Motive and the Cue. Repàs de cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Montcada i Reixac; Barberà del Vallès i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: El bastardo (Park Hoon-jung); Ferrari (Michael Mann); Secretos de un escándalo (Todd Haynes) i Priscilla (Sofia Coppola). Films estrenats i no vistosGuardianes del museo; Políticamente incorrectos; La estrella azul; Horror Park; Neguhurbilak; El caso Goldman; El gat Tabby i altres històries felines i Guardianes de la noche: Rumbo al entrenamiento de los pilares. Repàs de cartellera: Xicsnèfils de Cerdanyola del Vallès; Filmoteca de Catalunya.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Breu comentari sobre els Premis Goya i el menyspreu a Víctor Erice. Crítica del film: Desconocidos (Andrew Haigh) i de la sèrie de TV: Compañeros de viaje (Fellow Traveller). I breu comentari sobre nominacions Oscar i la nova qualificació a Anglaterra del film Mary Poppins.
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals següents: Standing at the Sky’s Edge (música i lletres de Richard Hawley. Temes:  I’m Looking For Someone To Find Me; Tonight the Streets Are Ours i Standing At The Sky’s Edge (original London cast, 2023); Cruel Intentions: The ‘90’s Musical (Tema: Lovefool (original de The Cardigans. Original Off Broadway cast, 2017); Guys and Dolls (música i lletres de Frank Loesser. Tema: I’ve Never Been In Love Before. Original London cast, 2023). De les bandes sonores dels films següents: Ferrari (música de Daniel Pemberton. 1 tema); Priscilla (tema: Baby, I Love You (cantat per Ramones); Secretos de un escándalo (música del film El mensajero, de Michel Legrand); Desconocidos (música d’Emilie Levienaise Farrouch. Tema: Harry) i de la sèrie de tv: Compañeros de viaje (música de Paul Leonard Morgan. 1 tema).

BUSCAR PER DIA

febrer 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

BUSCAR PER MES

Arxius