Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 20/02/2024

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 779 – data d’emissió: 20-2-2024

  • ANIVERSARIS: Centenari del naixement de l’actor Lee Marvin.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Breu comentari de l’Escenari secret fet a Ripollet el dia 18 febrer. Frederic Chopin, les cartes del poeta (espectacle musical de Daniel Ligorio, divendres 23 a Ripollet); Elling (d’Ingvar Ambjornsen, adaptació de Simon Bent, dir.: Pau Carrió. La Villarroel); Una còpia (de Caryl Churchill, dir.:  Raimon Molins. Sala Atrium); Tot fent Pigmalió (a partir de l’obra de George Bernard Shaw, en versió catalana de Joan Oliver. Dir.: Marc Rosich. Sala Versus Glòries); Els Watson (de Laura Wade a partir de la novel·la de Jane Austen. Teatre Nacional de Catalunya, Sala Gran); Macbeth (de William Shakespeare; dir.: Pau Carrió. Teatre Lliure, Sala Fabià Puigserver); òpera: Un ballo in maschera (de Giuseppe Verdi. Gran Teatre del Liceu). Breu comentari a la reposició de Fairfly (de La Calòrica. Espai Texas). Repàs de cartellera: Ripollet; Sabadell; Vic, Viladecans i Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Patricia Ferreira i Robert M. Young (directors); José Pinto; Sandra Milo; Carl Weathers i Sarah Rice (intèrprets) i Joan Anton Benach (crític teatral).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: El mestre que va prometre el mar (Patricia Font, dia 21 de febrer a Ripollet); Mentre siguis tú (Claudia Pinto); Sala de profesores (Ilker Catak); El color púrpura (Sam Blitz Bazawule); Misántropo (Damián Szifron); La tierra prometida (Nikolaj Arcel); Argylle (Matthew Vaugh); Vermin: la plaga (Sébastien Vanicek); Madame Web (S.J. Clarkson) i Soul (Peter Docter i Kemp Powers). Films vistos i no comentats: Ferrari i Priscilla. Films estrenats i no vistos: Boonie Bears: Regreso a la tierra; Políticamente incorrectos; Nacimiento; Alemania; ¡Corre, Tiger, corre!; Las cuatro hijas; El deshielo; La piscina; Las hermanas Munakata; Bob Marley: One Love; Buscando a Coque; Concrete Utopia; Miller’s Girl; Katak, la pequeña ballena; La reina del convento; Nefarious i En el Adamant. Notícia: Breu comentari dels premis Bafta.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Los comancheros (música d’Elmer Bernstein. Tema: Main Title); A quemarropa (música de Johnny Mandel. Tema: Opening / Main Title); La ingènua explosiva (Tema: The Ballad of Cat Ballou. Música i lletres de Mack David i Jerry Livingstone. Cantat per Stubby Kaye i Nat King Cole). La leyenda de la ciudad sin nombre (música de Frederick Loewe. Lletres d’Alan Jay Lerner. Tema: Wand’rin Star, cantat per Lee Marvin); El color púrpura (música i lletres de Brenda Russell; Allee Willis i Stephen Bray. Temes: I’m Here i Push Da Button); Argylle (música de Lorne Balfe. Tema: Argylle’s Theme); Soul (música de Jon Batiste. Tema: It’s Allright); Priscilla (cançó: I Will Always Love You, de i cantat per Dolly Parton). Dels musicals següents: My Fair Lady (música de Frederick Loewe. Lletres d’Alan Jay Lerner. Temes: On the Street Where You Live i I Could Have Danced All Night (aquest últim cantat per Julie Andrews. Original Broadway cast, 1956). Sweeney Todd. The Demon Barber of Fleet Street (música i lletres de Stephen Sondheim. Tema: Green Finch and Linnet Bird, cantat per Sarah Rice. Original Broadway cast, 1979). De l’opera: Un ballo in maschera (de Giussepe Verdi (tema: Ah, Dessa è là! (cantat per Josep Carreras i cor).

BUSCAR PER DIA

febrer 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

BUSCAR PER MES

Arxius