Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 17/10/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 763 – data d’emissió: 17-10-2023

  • ANIVERSARIS: 100 anys de la fundació de la productora Disney.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Oriol Olivé i Rafael López, de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet per presentar la programació del primer quatrimestre de la temporada núm. 30 (2023-2024).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort d’Enrique Salaberría (productor teatral); Jesús Guzmán; Suzanne Sommers i Piper Laurie (intèrprets).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc (de Josep Maria Miró. Dir.: Xavier Albertí. Al Teatre Auditori de Ripollet, dia 20 Octubre). Ñaque o de piojos y actores (de José Sanchis Sinisterra. Dir.: Daniela de Vecchi i José Sanchis Sinisterra. Tantarantana Teatre. Sala Baixos 22). Hamlet.01 (de/dir.: Sergi Belbel. Biblioteca de Catalunya). Obres vistes pendent de comentar: La nostra ciutat; Alan; La paella del dijous i reposició d’Austràlia. Notícies: Julio Manrique nou director del Teatre Llliure; ha obert l’espai Texas com a teatre, amb l’obra Austràlia. Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Sabadell i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films: O Corno (Jaione Camborda) i Sound of Freedom (Alejandro Monteverde). Films estrenats i no vistos: Taylor Swift: The Eras Tour; Los colonos; La patrulla canina: la superpelícula; Al otro lado del río y entre los árboles; Insensats; Me he hecho viral; Orlando, mi biografia política i La vida de Brianeitor. Notícies: Final Festival de Sitges. Propera visita a Barcelona de Roger Deakins. Univers Harry Potter a Barcelona. Festivals:  Serializados, Choreoscope i Protesta. Cartellera: Ripollet i Cerdanyola del Vallès.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari de les sèries de TV: La caida de la casa Usher (de Mike Flanagan a Netflix) i Poker Face (a Sky Showtime).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents:  Bloc Disney: Steamboat Willie (tema: Turkey in the Straw, tema popular); The Three Little Pigs (tema: Who’s Afraid  of the Big Bad Wolf? (autors: Churchill i Ronell); Blancanieves y los 7 enanitos (temes: Heigh-Ho i Whistle While You Work (autors: Morey/Churchill). Pinocho (tema: When You Wish Upon a Star (de Ned Washingon i Leigh Harline).I també: El buscavidas (música de Kenyon Hopkins. Tema: Main Title (Stop and Go); Carrie (música de Pino Donaggio. Tema: Theme from Carrie).  I de les series de TV: Poker Face (música de Nathan Johnson i Judson Crane, 1 tema) i La caida de la casa Usher (música de The Newton Brothers, 1 tema). Dels musicals: Guillermotta (tema: No us cassessiu pas noietes, cantat per Jordi Vidal) i Frozen  (música i lletres de Kristen Anderson-López i Robert López. Tema: Let It Go (original Broadway cast, 2018).

BUSCAR PER DIA

octubre 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius