Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 24/10/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 764 – data d’emissió: 24-10-2023

  • ANIVERSARIS:  Catherine Deneuve ha complert 80 anys.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Maria Rosa Duran, fent crònica del Festival Internacional de Cinema de Valladolid (Seminci, 68 edició).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Guillermotta (de/dir.: Jordi Prat i Coll. A Ripollet, al Teatre Auditori, dia 3 de novembre). Austràlia ((de/dir: Israel Solà. Reposició. Obra que inaugura el nou espai polivalent del Texas). La paella del dijous (de/dir.: Cristina Clemente. El Maldà). Pols de diamant (de Pau Coya. Dir.: Nelson Valente. Sala Versus Glòries). Alan (un musical de Mar Puig i Mateu Peramiguel. Dir. Escènica: Mar Puig i Cisco Cruz. Teatre Condal). Victorina (d’Eva Hibernia. Dir.: Marc Vilavella. Teatre Akadèmia). La nostra ciutat (de Thornton Wilder. Dir.: Ferran Utzet. Teatre Lliure. Sala Fabià Puigserver). Repàs cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films: Los asesinos de la luna (Martin Scorsese); El reino animal (Thomas Cailley) i La isla roja (Robin Campillo). Films estrenats i no vistos: Bidasoa 2018-2023; Madre no hay más que una; Mi otro Jon; Juego prohibido; Nyad i Vermeer: la mayor exposición de la historia. Repàs de cartellera: Filmoteca de Catalunya. Festival Filmets de Badalona.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següentsLas señoritas de Rochefort (Música de Michel Legrand. Tema: Arrivée des camionneurs). El último metro (música de Georges Delerue. Tema: Main Title). 8 mujeres (Tema: Toi jamais, música i lletra de Michel Mallory. Cantat per Catherine Deneuve). La chambre verte (música de Maurice Jaubert. Tema: Chanson). Our Town (Sinfonia de la vida. Música d’Aaron Copland. 1 tema). Los asesinos de la luna (música de Robbie Robertson. 1 tema). El reino animal (música d’Andrea Lazslo de Simones i Sebastian Pan. 2 temes).  I dels musicals següents: Guillermotta (tema: M’agrada la gent que dubta, cantat per Jordi Vidal); Alan (composició musical i lletres de Mateu Peramiquel. Tema final). The Rocky Horror Show (música de Richard O’Brien. Tema: TheTime Warp. Original Barcelona cast, 2023, companyia anglesa).

BUSCAR PER DIA

octubre 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius