Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 10/10/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 762– data d’emissió: 10-10-2023

  • ANIVERSARIS: 70 anys de l’estrena dels films De aquí a la eternidad i Los caballeros las prefieren rubias i 60 anys de l’estrena del film Desde Rusia con amor.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort del director Terence Davies.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: De Nao Albet i Marcel Borràs (concepció i dir.: Nao Albet i Marcel Borràs. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Petita). The Party (de Sally Potter. Dir.: Sergi Belbel. Teatre Poliorama). El lector por horas (de José Sanchis Sinisterra. Dir.: Carles Alfaro. Sala Beckett. Sala de Baix). El tiempo entre costuras (musical  d’Ivan Macias i Félix Amador. Dir.: Federico Barrios. Teatre Apolo). Notícies: Ja funciona al Heartbreak Hotel, teatre d’Àlex Rigola amb el muntatge de Hedda Gabler. Premi Nobel de Literatura al dramaturg noruec Jon Fosse; inici de la 14ª edició de Barcelona Districte Cultural.  Repàs de cartellera: Ripollet i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films: Chinas (Arantxa Echevarría); Ashkal. Los crímenes de Tunez (Youssef Chebbi); Dispararon al pianista (Fernando Trueba i Javier Mariscal) i El exorcista: creyente (David Gordon Green). Films a les plataformes: El conde (Pablo Larraín), Bird Box Barcelona (David i Àlex Pastor); Los crímenes de la Academia (Scott Cooper); Luther: cae la noche (Jamie Payne); Nowhere (Albert Pintó) i Agente Stone (Tom Harper) i curts de Wes Anderson adaptant contes de Roald Dahl: La maravillosa historia de Henry Sugar; Veneno; El cisne i El desratizador. Films estrenats i no vistos: El Castillo; Stewart i Golpe a Wall Street. Cartellera: Inici festivals: CLAM (Cinema Social); IndiFest (Festival de Cinema Indígena de Barcelona) i Festival de Curtmetratges de l’Hospitalet de Llobregat.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següentsDe aquí a la eternidad (música de George Duning. Tema: Suite). Los caballeros las prefieren rubias (temes: Little Girl From Little Rock, cantat per Marilyn Monroe i Jane Russell i Diamonds Are A Girl’s Best Friend (cantat per Marilyn Monroe, tots dos amb música de Jule Styne i lletres de Leo Robin). Desde Rusia con amor (Tema: From Russia With Love, compost per Lionel Bart i cantat per Matt Monro). Voces distantes, todavia vivas (temes: Shipping Forecast (clip BBC radio); I Get The Blues When It Rains (cantat per Freda Dowie) i There’s A Man Goin’ Round (cantat per Jessye Norman). El exorcista: creyente (música de David Wingo i Amman Abbasi. 1 tema). Dispararon al pianista (temes: Nebulosa; Samadhi i Sambinha, tots interpretats pel pianista Tenorio Jr.); Bird Box Barcelona (música de Zeltia Montes, 1 tema) i Agente Stone (música de Steven Price. 1 tema). I dels musicals: The Producers (música i lletres de Mel Brooks. Adaptació al castellà per Marc Gómez. Tema: Flores para Hitler(original Barcelona cast, 2023) i El tiempo entre costuras (música d’Ivan Macias i lletres de Félix Amador. Tema: Otra vez (original Barcelona cast, 2023).

BUSCAR PER DIA

octubre 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius