Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 03/10/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 761 – data d’emissió: 3-10-2023

 

  • CENTENARIS: Dels actors Charlton Heston i Glynis Johns.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: The Producers (de Mel Brooks. Dirs. escena: Àngel Llàcer i Enric Cambray, dirs. Musicals: Manu Guix i Gerard Alonso. Teatre Tívoli. Comentari de les polèmiques entorn l’espectacle (fet en castellà i vet als crítics, amb lectura del manifest de la crítica teatral catalana). Le Congres ne marche pas (de Joan Yago. Dir.: Israel Solà. Cia. La Calórica. Teatre Lliure de Gràcia). Rovira vs Rodriguez (de/dir.: Nelson Valente i Cristina Clemente. Sala Versus Glòries). La dona fantasma (de/dir.: Mariano Tenconi Blanco. Cia. T de Teatre. Teatre Romea). La plaça del Diamant (de Mercè Rodoreda. Dir.: Carlota Subirós. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Gran). Flors i viatges (a partir de Viatges i flors de Mercè Rodoreda. Instal·lació poètica-teatral de Cabosanroque. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Tallers). Bésties (de Monica Dolan. Dir.: Pau Roca. Teatre Akadèmia). Reposició: Romeu i Julieta (de William Shakespeare. Dir.: David Selvas. Teatre Poliorama). Repàs de cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès i Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort del director Giuliano Montaldo i de l’actor Michael Gambon.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films: Creatura (d’Elena Martín Gimeno, i inauguració del proper Cine-Club a Ripollet, dia 6 d’Octubre). Cerrar los ojos (Víctor Erice); Golpe de suerte (Woody Allen); Monstruo (Hirokazu Hore-Eda); El valle de la esperanza (Carlos Chahine) i Misterio en Venecia (Kenneth Branagh). Films estrenats, no vistos i a la cartellera: La voz del sol; Vida perra; The Creator; Los mercenarios 4; Misión a Marte; Amigos hasta la muerte; Mirando el cielo; El superviviente de Auschwitz; Estols; Falcon Lake; Saw X; La ternura; Gran Turismo; El cuco; Todos los hombres de Dios; Vencer o morir i Las dos caras de la justícia. Notícies: Palmarés de Sant Sebastià: Film O Corno. Inici del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges (56ª edició).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següentsHorizontes de grandeza (música de Jerome Moross. Tema: Main Title). El planeta de los simios (música de Jerry Goldsmith. Tema: No Escape). Sed de mal (música de Henry Mancini (tema: Main Title). Los 10 Mandamientos (música d’Elmer Bernstein. Tema: Overture). Ben-Hur (música de Miklos Rozsa. Tema: Prelude). Sacco e Vanzetti (cançó: Here’s To You (composta per Joan Baez i Ennio Morricone, cantada per Joan Baez). El cocinero, el ladrón, su mujer y su amante (música de Michael Nyman. Tema: Memorial). Golpe de suerte (tema: Cantaloupe Island, de Herbie Hancock). I dels musicals: The Producers (música i lletres de Mel Brooks. Temes: The King of Broadway (cantat per Nathan Lane) i I Wanna Be A Producer (cantat per Matthew Broderick). Original Broadway cast, 2001). A Little Night Music (música i lletres de Stephen Sondheim. Tema: Send In The Clowns, cantat per Glynis Johns. Original Broadway cast, 1973). Estimadíssims malvats (Tema: Xafarroques, tema popular cantat per Jordi Vidal.  Original Barcelona cast, 2023).

BUSCAR PER DIA

octubre 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius