Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 26/09/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 760 – data d’emissió: 26-9-2023

  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: La tardor no arriba mai (de/dir.: Lali Álvarez. Teatre del Raval). Las guerras de nuestros antepasados (de Miguel Delibes. Dir.: Claudio Tolcachir. Teatre Goya). Estimadíssims malvats (de/dir.: Víctor Borràs Gasch. Teatre Tantarantana).  Repàs cartellera: Ripollet, Sabadell i Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Repàs de figures desaparegudes durant l’estiu: Renata Scotto (soprano); Gayle Hunycutt, Antonella Lualdi; Carmen Sevilla; Jane Birkin (actrius); Jango Edwards (Clown); Roger Alier (crític d’opera), Derek Malcolm (crític de cinema); Francisco Ibáñez (ninotaire); Sixto Rodriguez (cantant); Milan Kundera; Michela Murgia (escriptors); Julian Sands, Paul Reubens; Angus Cloud; David McCallum, Frederic Forrest i Alan Arkin (actors).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films: La monja II (Michael Chavers); Háblame (Danny Philippou i Michael Philiippou); Megalodón 2: la fosa (Ben Wheatley); The Equalizer 3 (Antoine Fuqua) i El sol del futuro (Nanni Moretti). Film vist i no comentat: Misterio en Venecia.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari de la sèrie: El cuerpo en llamas (Netflix) i del film Jeanne du Barry (Maïwenn) i breu comentari de Golpe de suerte de Woody Allen.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Searching for Sugar Man (tema Sugar Man, compost i cantat per Sixto Rodríguez); Je t’aime moi non plus (cançó idem, composta per Serge Gainsbourg, i cantada per ell i Jane Birkin); Balada pour Melody Nelson (tema idem, compost i cantat per Serge Gainsbourg i Jane Birkin); La pícara molinera (tema idem cantat per Carmen Sevilla); One from the Heart (Corazonada) (tema: Little Boy Blue, compost i cantat per Tom Waits); Elemental Dr. Freud (tema: I Never Do Anything Twice, compost per Stephen Sondheim, i cantat per Millicent Martin). Háblame (música de Cornel Wilcznek. 1 tema). El sol del futuro (música de Franco Piersanti. 1 tema). De l’obra: Estimadíssims malvats (cançons: Clavell Morenet i Saltadors de camins, temes populars, cantats per Jordi Vidal). I el tema Cantaloupe Island de Herbie Hanckock (inclòs en Golpe de suerte).

BUSCAR PER DIA

setembre 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius