Skip to content
Menu
Info Setmanal 21/09/2023

A l’Info Setmanal 601 hem repassat la roda de premsa que ha fet aquest dijous el govern de coalició sobre els canvis en el sistema de recollida d’escombraries. Seguidament, hem tingut a l’estudi, per parlar sobre la Setmana de la Gent Gran, a Meritxell Oller, integradora social de l’Ajuntament de Ripollet; Ana García, responsable de la secció de gent gran de la Creu Roja, i Manuela Quiles, voluntària de la Creu Roja. I coincidint amb el Dia Mundial de l’Alzheimer també hem parlat amb les entitats que han organitzat la primera xerrada a la Biblioteca Municipal dins del projecte “Biblioteques i Salut mental”. A continuación, hem tractat la Festa del barri de Sant Andreu amb Montse Jorba, secretària de l’Associació de Veïns de Sant Andreu, i Pedro Fábrega, vicepresident de l’entitat. També hem recuperat l’entrevista del programa “Cor Blau” al regidor d’Esports, Manel Martínez. Finalment, hem conversat amb Miquel Estapé sobre la seva novel·la “No vulguis saber qui soc”. Hem acabat el programa repassant l’actualitat de la ciutat amb “Revista de Ripollet”.

 

Foto: Ana García, responsable de la secció de gent gran de la Creu Roja; Manuela Quiles, voluntària de Creu Roja, i Meritxell Oller, integradora social de l’Ajuntament de Ripollet.

BUSCAR PER DIA

setembre 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius