Skip to content
Menu
Info Setmanal 29/06/2023

A l’Info Setmanal 600, hem entrevistat el nou alcalde de Ripollet, Luis Tirado, en la primera entrevista després de la seva investidura. En la conversa, ha anunciat la celebración d’una entrevista amb Urbaser per negociar la recollida de residus, l’inici de l’auditoria interna, el començament de gestions amb l’Incasòl per tirar endavant els futurs pisos socials i una pròxima reunió amb Mercadona per organitzar la seva marxa i la creació de la futura Oficina d’Atenció a la Ciutadania. Abans, hem parlat de la distinció de qualitat al servei de menjador que ha rebut l’AFA Els Pinetons, amb Eloi Rebollo, president de l’entitat, i Esther Vallbona, vicepresidenta. A continuació, hem conegut la valoració que fa el grup municipal de Decidim del pacte de govern i el Cartipàs Municipal amb la seva portaveu, Txell Caler, Andrea Guijarro, Oriol Mor i Sílvia Soler. Seguidament, hem descobert el poemari “Sueños y deseos”, debut literari de Maria del Carmen Pérez Morales, que presentarà el llibre el pròxim mes a la Biblioteca Municipal dins del cicle Ripolletres. Tot seguit, hem conversat amb l’actor ripolletenc Yoel Marfil, que actua a l’obra teatral “El mestre i el mar” que s’estrena al Teatre Eòlia de Barcelona. Hem acabat l’Info repassant l’actualitat de la ciutat amb “Revista de Ripollet”.

 

Foto: Luis Tirado, alcalde de Ripollet.

BUSCAR PER DIA

juny 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius