Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 02/05/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 748 – data d’emissió: 2-de maig 2023

  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb membres de la companyia Amics del Teatre que durant el mes de maig estrenen al Centre Parroquial de Ripollet, el musical: El meravellós món del Màgic d’Oz. Intervenen: Jordi Rodríguez (adaptador) i Bruna Rodriguez, Nil Rodriguez; Mariona Cofiné; Gerard López, Pol Romero i Ivet Tubau (intèrprets).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort dels actors Murray Melvin, María Silva i Michael Lerner i de Harry Belafonte (cantant i actor).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Un cel de plom (Miquel Romans); Alguien que cuide de mí (Elvira Lindo i Daniela Fejerman); Fatum (Juan Galiñanes); Plan 75 (Chie Hayakawa); La impaciencia del corazón (Bille August); Sisu (Jalmari Helander) i Beau tiene miedo (Ari Aster).  Films estrenats i no vistos: Harka; Los buenos modales; Cuestión de ritmo; Mavka: guardiana del bosque i El club del odio. Repàs de cartellera: Cine-Club Xiscnèfils de Cerdanyola del Vallès; Filmoteca de Catalunya. Notícies: Palmarés del BCN Film Festival. Festiva Impacte! Festival de Cinema i Drets Humans de Catalunya.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques  de les obres següents: Dindirindín: Una follia musical (al Teatre Auditori de Ripollet, dia 5 de maig); Quanta, quanta guerra… (de Mercè Rodoreda. Dir.: Pep Farrés. Teatre Tantarantana); Derecho a la pataleta. La missió mes trepidant de les espies de veritat (de Berta Prieto i Lola Rosales. Las Chatis de Montalbán. Sala Beckett. Sala de Dalt). Mal de coraçon (de Victoria Szpunberg. Dir.: Andrea Jiménez. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Tallers). Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Terrasa, Sabadell, l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: El mag d’Oz (cançó Over the Rainbow, música de Harold Arlen, lletra de E.Y. Harburg, cantat per Judy Garland); Fatum (cançó Todo se transforma, composta i cantada per Jorge Drexler); Beau tiene miedo (música de Bobby Krlic (The Haxan Cloak. Tema: The Forest) i Sisu (música de Juri Seppa i Tuomas Wainola, 1 tema). Dels musicals: El meravellós món del Màgic d’Oz (tema Al mag anem a veure, muntatge de veus de Xavier Romero. Original Ripollet cast, 2023). Company (música i lletra de Stephen Sondheim. Traducció de les lletres al castellà: Roser Batalla. Tema: Uno junto a otro, Original Spanish cast; Teatre Soho de Màlaga. 2022). I les cançons: Day O (composta per H. Belafonte/ L. Burgess i B. Attaway); Jamaica Farewell (composta per L. Burgess) i Mamma Look A Boo Boo (composta per L. Melody. Totes 3 cantades per Harry Belafonte).

BUSCAR PER DIA

maig 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius