Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 25/04/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 747 – data d’emissió: 25 d’abril-2023

  • ANIVERSARI: Shirley McLaine ha complert 89 anys.
  • BLOC MUSICAL INICIAL: Audició del musical Company (1ª part). Original Spanish cast. (10 temes).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques  de les obres següents: Macbeth (de William Shakespeare. Dir.: Moreno Bernardi. Teatre Akadèmia). La mala dicció (a partir de Macbeth de Shakespeare. Dir.: Xavier Albertí. Reposició al Teatre Lliure de Gràcia). Manon (Òpera de Jules Massenet- Dir.: Olivier Py. Gran Teatre del Liceu). Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Sabadell, Terrassa, L’Hospitalet de Llobregat i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: 20.000 especies de abejas (Estíbaliz Urresola Solaguren); La mujer de Tchaikovsky (Kirill Serebrennikov); Viejos (R. Cerezo i F. González Gómez); Posesión infernal: el despertar (Lee Cronin). Films estrenats i no vistos: Libres; Si quiero… o no; Si todas las puertas se cierran; Hanna y los monstruos; La habitación de las maravillas; ¡Vaya vacaciones!, La hija de todas las rabias i Ghosting. Repàs de cartellera: Cine-Club Xicsnèfils de Cerdanyola del Vallès. Filmoteca de Catalunya. Notícies: Repàs del desenvolupament del BCN Film Festival. Visites de Susan Sarandon i Omar Sy. Entrega dels Premis Sant Jordi de Cinematografia.
  • TEMES MUSICALS: Del musical: Company (música i lletres de Stephen Sondheim. Traducció de les lletres al castellà: Roser Batalla. Temes: Obertura; Company; Las pequeñas cosas que hacéis juntos; Arrepentido-agradecido; Tú enloqueces a la gente; Tengo una chica para ti; Alguien me espera; Cien persones más; Casarse hoy i Entreacte (original Spanish cast . Teatre Soho Màlaga amb Antonio Banderas. 2022). De l’òpera: Manon (música de Jules Massenet. Tema: Adieu, notre petite table (cantat per Maria Callas). I de les bandes sonores dels films següents: Posesión infernal. El despertar (Música de Stephen McKeon. 2 temes). Suzume (Música de Radwimps. 1 tema); Los tres mosqueteros: D’Artagnan (música de Guillaume Roussel. 1 tema). Thelma y Louise (música de Hans Zimmer. Tema: Thunderbird); The Rocky Horror Picture Show (música i lletres de Richard O’Brien. Tema: Dammit Janet, cantat per Susan Sarandon i Barry Bostwick) i El apartamento (música d’Adolph Deutsch. 3 temes). I cançó: Bridges (de Burt Bacharach, cantada per Melody Federer).

BUSCAR PER DIA

abril 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius