Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 15/03/2021

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 671 – data d’emissió: 15-Març-2021

Atenció: Fins nou avís, el programa començarà a les 19 hores (a causa de les directrius anti-Covid i la regulació del toc de queda).

  • BLOC DONES OBRERES, TREBALLADORES, MARES DE FAMILIA, DONES VALENTES I LLUITADORES: Films evocats: La sal de la tierra; Norma Rae; Las uvas de la ira; ¡Què verde era mi valle!; La noche del cazador; Silkwood; Waitress i Shirley Valentine (aquests dos últims, obres de teatre i films).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Una hora molt mágica (espectacle de màgia del Mag Hausson. Escenari Joan Brossa). The Mountain (Companyia Agrupación Señor Serrano. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). La Venus de les pells (de David Ives. Dir.: Guido Torlonia. Teatre Akàdemia). La tendresse (espectacle musical amb Anna Roig i Àlex Cassanyes & Big Band Project. Al Teatre Auditori de Ripollet el proper divendres).  Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Terrassa, Manresa i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA:  Films estrenats i no vistos i/o comentats: Les dues nits d’ahir; Una niña. Crítiques dels films: Minari. Historia de mi familia (Lee Isaac Chung). Hillbilly. Una elegia rural (Ron Howard); Relic (Natalie Erika James); El monstruo de St. Pauli (Fatih Akin)); The Owners (Los propietarios) (Julius Berg) i Pasajero oculto (Roseanne Liang).
  • L’OPINIÓ DE RAMÓN OLIVER: Comentari de les nominacions als Oscars que s’han anunciat avui. Crítica del film Solo las béstias (Dominik Moll) i de la serie de TV, It’s a Sin (Russell T. Davies)
  • TEMES MUSICALS: Films sobre les dones: De les bandes sonores dels films següents: Norma Rae (cancó: It Goes Like It Goes (música de David Shire, lletres de Norman Gimbel, cantada per Jennifer Warnes, cançó premiada amb l’Oscar). Silkwood (música de Georges Delerue. Tema: Main Titles). Erin Brockovich (cançó: Everyday Is a Winding Road (composta i cantada per Sheryl Crow). Shirley Valentine (cançó: The Girl Who Used To Be Me. Música de Marvin Hamlisch. Lletres d’Alan i Marilyn Bergman. Cantat per Patti Austin. Cançó nominada al Oscar). I del musical: Waitress (música i lletres de Sara Bareilles. Temes: What’s Inside i Opening Up. Original Broadway cast, 2016). Resta de temesI dels films:  Minari. Historia de mi familia (Música d’Emile Mosseri. 1 tema. Banda sonora nominada a l’Oscar). Hillbilly, una elegía rural (música de Hans Zimmer i David Fleming. 1 tema). Pasajero oculto (música de Mahuia Bridgman Cooper. Tema: Shadow in the Cloud). I de les obres: La tendresse (cançó La tendresse (composta per Jacques Brel), cantada per Anna Roig amb Alex Cassanyes & Big Band Project) i One Touch of Venus (música de Kurt Weill i lletres d’Odgen Nash i S. J. Perelman. Temes: I’m A Stranger Here Myself (cantat per Mary Martin) i Speak Low (When You Speak, Love) (cantat per Mary Martin i Kenny Baker. Original Broadway cast, 1943).  I de la serie: It’s a Sin (cançó: It’s a Sin, cantada per Pet Shop Boys).

BUSCAR PER DIA

març 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius