Skip to content
Menu
El 7è art de Talia 22/03/2021

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 672- data d’emissió: 22-Març-2021

Atenció: Fins nou avís, el programa començarà a les 19 hores (a causa de les directrius anti-Covid i la regulació del toc de queda).

  • ANIVERSARIS: Avui aniversaris de Fanny Ardant (que compleix 72), Stephen Sondheim (que compleix 91) i Andrew Lloyd Webber (que compleix 73).
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Entrevista amb Eulàlia Umbert i Oriol Olivé, per parlar de la programación del tercer trimestre de la 27ª temporada de la Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda (Obra de La Calòrica. Dir.: Israel Solà. Teatre Nacional  de Catalunya – Sala Petita). El nino (d’Irene Petra Zani. Dir.: Loredana Volpe. Escenari Joan Brossa. Sala Palau i Fabre). Un home sol (de Muriel Villanueva i Jordi Cadellans. Dir.: Jordi Cadellans i Raül Tortosa. Sala Versus Glòries). Els Brugarol (de Ramon Madaula. Dir.: Mònica Bofill. Teatre Poliorama). ¿Quién mató a Sherlock Holmes? (musical d’Iván Macías i Félix Amador. Dir.: José Luis Sixto. Teatre Apolo (reobert amb aquesta obra). Cartellera: Ripollet, Terrassa, Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort d’Anton Font i Josep Anton Codina (directors teatrals), James Levine (director d’orquestra) i Antón García Abril (compositor).
  • ESTRENES DE CINEMA:  Films estrenats i no vistos i/o comentats: Dardara; Inmune; Occidente i Visión noctuna. Crítiques dels films: La Gomera (Corneliu Porumboiu); Los traductores (Régis Roinsard); El agente topo (Maite Alberdi); Y llovieron pájaros (Louise Archambault); El informe Auschwitz (Peter Bebjak); The Mauritanian (Kevin MacDonald) i Raya y el último dragón (Don Hall i Carlos López Estrada). Notícies: Comentari de la 13ª cerimónia dels Premis Gaudí. Apertura dels cinemes de la cadena Yelmo.
  • TEMES MUSICALS:  De les bandes sonores dels films següents: La mujer de al lado (música de Georges Delerue. Tema: Epilogue); ¡Vivamente el domingo! (música de Georges Delerue. Tema: Vivement dimanche!). 8 mujeres (cançó: A quoi sert de vivre libre (música i lletres de Luigi i Hugo Weiss. Cantat per Fanny Ardant). Gary Cooper que estás en los cielos (Música d’Antón García Abril. Tema: Soledad); Monsignor Quixote (música d’Antón García Abril. Tema: Monsignor Quixote). La vampira de Barcelona (música d’Alfred Tapscott. Tema: Enriqueta Martí). Y llovieron pájaros (música de Andréa Betanger i David Raté. 1 tema). Raya y el último dragón (cancó: Lead The Way. De i cantada per Jhené Aiko). De la serie de Tv: El hombre y la tierra (música d’Antón García Abril. Tema principal). Del músical: Sherlock Holmes – The Musical (música i lletres de Leslie Bricusse. Temes: Sherlock Holmes i Without Him There Can Be No Me (original London cast, 1993). Del ballet: El llac dels cignes (música de Piotr I. Tchaikovski. Tema: Danse des petits cygnes).

MARXEM DE VACANCES DE PASQUA!!!!

TORNEM el 12 d’Abril del 2021

BUSCAR PER DIA

març 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius