Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 01/03/2021

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 669 – data d’emissió: 1-Març-2021

Fins nou avís, el programa començarà a les 19 hores (a causa de les directrius anti-Covid i la regulació del toc de queda)

  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Extraños mares arden (Companyia Azkona & Toloza. Teatre Lliure de Gràcia). Brossa és Brossa (Cia. Pinya Bausch, a partir de poemes de Joan Brossa. Escenari Joan Brossa). Jo canto i la muntanya balla (text d’Irene Solà. Dramatúrgia de Clàudia Cedó. Dir.: Guillem Albà i Joan Arqué. Biblioteca de Catalunya). Notícies: Dimissió Junta directiva de l’Institut del Teatre, primeres denúncies formals d’alumnes. Projecte Rojo Clavel (Teatre Lliure – Metro de Barcelona). Dansa Metropolitana, projecte en 10 ciutats. Repàs de cartellera:  Terrassa i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA:  Crítiques dels films: 14 días, 12 noches (Jean-Philippe Duval); Dating Amber (David Freyne); Pequeños detalles (John Lee Hancock); Mi niña (Lisa Azuelos); Mi primo (Jan Kounen); La increíble historia de David Copperfield (Armando Ianucci); Lo que la noche esconde (Michael Christopher); Becky (Jonathan Milott, Cary Murnion); Swallow (Carlos Mirabella-Davis); Sputnik (Egor Abramenko) i Mamá te quiere (Aneesh Chaganty). Notícias: Gérard Depardieu acusat de violación. 25 aniversari d’Animac (Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, a Lleida). Breu repàs nominacions Premis Goya (entrega día 6). Comentari de l’entrega dels Globus d’Or (feta 28 febrer).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Soul (música de Trent Reznor, Atticus Ross i Jon Batiste. 11 temes. Banda sonora guanyadora del Globus d’Or a la millor Banda sonora). Pequeños detalles (música de Thomas Newman. Tema: Little Things). Mi niña (música de Yaël Naim. 1 tema). La increíble historia de David Copperfield (música de Christopher Willis. 1 tema). Mamá te quiere (música de Torin Borrowdale. 1 tema). De les obres de teatre: Jo canto i la muntanya balla (fragments de diàleg). War Horse (cançó: Only Remembered (de Sankey, amb arreglos de John Tams i H. Brough. Original National Theatre London. 2008). Ocaña, reina de las Ramblas (tema: Francisco Alegre, de Quiroga, León i Quintero. Cantat per Joan Vázquez. Original Barcelona cast, 2020).

BUSCAR PER DIA

març 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius