Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 22/02/2021

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 668 – data d’emissió: 22-Febrer-2021

Fins nou avís, el programa començarà a les 19 hores (a causa de les directrius anti-Covid i la regulació del toc de queda).

  • ANIVERSARIS: 25 anys de la mort de Gene Kelly.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Lo nuestro (d’Eu Manzanares. Dir.: Mercè Vila Godoy. A Ripollet, el Teatre Auditori, día 26). Teatro Amazonas (de /dirs.: Laida Azkona Goñi i Txalo Toloza-Fernández. Teatre Lliure (Gràcia). Ocaña, la Reina de las Ramblas (De / dir.: Marc Rosich. Escenari Joan Brossa). Notícies: Denúncia d’abusos als alumnes per part de professors de l’Institut del Teatre (denúncia diari Ara). Tancament del teatre Aquitània. Próxima reapertura del Teatre Apolo. Repàs de cartellera: Ripollet Terrassa, Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Morts de Jürgen Müller (membre de La Fura dels Baus); Joan Micklin Silver (directora i guionista), Robert Hossein (actor i director), Claude Brasseur i Hal Holbrook (actors).
  • ESTRENES DE CINEMA:  Crítiques dels films: Entre nosotras (Filippo Meneghetti); Nuevo orden (Michel Franco); Narciso y Goldmundo (Stefan  Ruzowitszky); Malcolm & Marie (Sam Levinson). Ma Rainey. La madre del blues (George C. Wolfe). Notícias: Reapertura del Cine-Club Xiscnèfils de Cerdanyola del Vallès amb Sentimental). Carme Elias rebrà el Gaudí d’Honor. Dibuixos de Josep Bartolí exposats a l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: The Prom (El baile) (música de Matthew Sklar. Lletres de Chad Beguelin: Temes: Barry Is Going to the Prom; Unruly Heart; It’s Time to Dance; Wear Your Crown i Simple Love). Harry, el fuerte  (música de Lalo Schifrin. Tema: Main Title of Magnum Force).  Narciso y Goldmundo (música de Henning Fuchs. 1 tema). Ma Rainey: la madre del blues (tema: Black Bottom. Compost i cantat per Ma Rainey). Cantando bajo la lluvia (Tema: Singin’ in the Rain (música i lletres: Arthur Freed i Nacio Herb Brown, cantat per Gene Kelly). Un americano en Paris (tema: I Got Rhythm. Música: George Gershwin. Lletra: Ira Gershwin. Cantat per Gene Kelly). De la obra:  Ocaña. La Reina de las Ramblas (Temes: Ojos verdes (Quiroga, Valverde i León); Yo soy esa (Quiroga, Leon  i Quintero) i Romance a Ocaña (Carlos Cano. Tots cantats per Joan Vázquez, amb música interpretada per Marc Sambola.  Del Cd: Coplas por Ocaña, Barcelona 2020).

BUSCAR PER DIA

febrer 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

BUSCAR PER MES

Arxius