Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 15/02/2021

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 667 -data d’emissió: 15-Febrer-2021

Atenció: Fins nou avís, el programa començarà a les 19 hores (a causa de les directrius anti-Covid i la regulació del toc de queda).

  • ANIVERSARIS: Avui es compleixen 30 anys de la presentació a Europa del film El silencio de los corderos. L’actor Gene Hackman ha complert 90 anys.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Viaje a la luna (guió cinematogràfic de Federico García Lorca. Dramatúrgia i direcció: Marta Pazos. Teatre Lliure de Gràcia). Estigmes (de Concha Milla. Dir.: Francesc Cuéllar. Sala Flyhard). El bon policia (de Santiago Rusiñol. Dir.: Ricard Farré i Arnau Puig. El Maldà). La nit de la iguana (de Tennessee Williams. Dir. Carlota Subirós. Teatre Nacional de Catalunya – Sala Gran).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Morts de Larry Flynt (editor); Antonio Giménez Rico (director), Jean-Claude Carrière (autor i guionista) i Giuseppe Rotunno (director de fotografía).
  • ESTRENES DE CINEMA:  Crítiques dels films: La chica del brazalete (Stéphane Demoustier); Cosmética del enemigo (Kike Maíllo). La pintora y el ladrón (Benjamin Ree) i La Sra. Lowry e hijo (Adrian Noble).
  • LA OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari de la serie Los Bridgerton, del film Notícias del gran mundo (Paul Greengrass) i dels dos capítols finals de la serie Small Axe (Education i Alex Wheatle) de Steve McQueen.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següentsEl silencio de los corderos (Música de Howard Shore, tema: Main Title). La conversación (música de David Shire, 1 tema); Muerde la bala (música d’Alex North, tema: Overture). Milou en Mayo (de Stéphane Grappelli, tema: Milou). El gatopardo (música de Nino Rota. Tema: Valzer del commiato). La Sra. Lowry e hijo (música de Craig Armstrong. 1 tema). Notícias del gran mundo (música de James Newton Howard. 1 tema). De la serie: Los Bridgerton (música de Kris Bowers. 1 tema). De la obra: El bon policía (fragments parlats i tema musical Overtura, de Joel Riu).

BUSCAR PER DIA

febrer 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

BUSCAR PER MES

Arxius