Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 08/02/2021

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 666 -data d’emissió: 8-Febrer-2021

Atenció: Fins nou avís, el programa començarà a les 19 hores (a causa de les directrius anti-Covid i la regulació del toc de queda).

  • ANIVERSARI: Avui es compleixen 100 anys del naixement de l’actriu Lana Turner.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Testimoni de guerra (de/dir: Pau Carrió – Teatre Nacional de Catalunya – Sala Tallers). Júlia (d’August Strindberg. Dramatúrgia i direcció: Raimon Molins. Sala Atrium). Angle mort (de Roc Esquius i Sergi Belbel. Dir.: Lluís Elías. Sala Versus Glòries). Rèquiem nocturn (de Pere Faura. Mercat de les Flors). Repàs de cartellera: Ripollet, Terrassa i Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Morts de les actrius: Gunnel Lindblom, Nathalie Delon; Cicely Tyson, Barbara Shelley i Cloris Leachman. Dels actors Dustin Diamond i Christopher Plummer. I de Walter Bernstein (guionista) i Juan Carlos Tabio (director).
  • ESTRENES DE CINEMA:  Crítiques dels films: El chico (Charles Chaplin, 1921); Crash (David Cronenberg, 1996); Cicle Wong Kar-Wai als cinemes, 20 anys despres de la estrena de Deseando amarWonder Woman 1984 (Patty Jenkins); La excavación (Simon Stone); Bajocero (Lluís Quilez); El cielo de medianoche (George Clooney); Maragall i la Lluna (J.M. Mañé i Francesca Català) i Palm Springs (Max Barbakow). Notícia: Repàs nominacions als films nominats als Premis Gaudí.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Vidas borrascosas (Peyton Place) (Música de Franz Waxman. Tema: Main Theme); Imitación a la vida (Cançó:  Imitation of Life (música de Sammy Fain. Lletra de Paul Francis Webster. Cantat per Earl Grant). Cautivos del mal (música de David Raksin. 1 tema). El jovencito Frankenstein (Música de John Morris. Tema: Main Title). The Last Picture Show (La última película) (Cançó: Give Me More, More, More of Your Kisses, cantat per Lefty Frizzell). Sonrisas y lágrimas (Música de Richard Rodgers. Lletra d’Oscar Hammerstein II. Tema: Edelweiss, cantat per Christopher Plummer, Julie Andrews i altres membres del film). El chico (música de Charles Chaplin. 2 temes). Crash (música de Howard Shore. Tema: Crash). In the Mood of Love (Deseando amar) (música: Shigeru Umebayashi. Tema: Yumeji’s Theme). Wonder Woman 1984 (música Hans Zimmer. 1 tema). Cielo de medianoche (música d’Alexandre Desplat. Tema: Midnight Sky). Palm Springs (música de Matthew Compton. 1 tema). Dels musicals següents: Fosse (tema: Fosse’s World, que conté tema Calypso (de G. Harrell) i Snake in the Grass (d’Alan Jay Lerner i Frederick Loewe – Original Broadway cast, 1999). Cyrano (música: Michael J. Lewis. Lletra d’Anthony Burgess. Tema: Cyrano’s Nose (cantat per Christopher Plummer, Premi Tony. Original Broadway cast, 1973).

BUSCAR PER DIA

febrer 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

BUSCAR PER MES

Arxius